tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer arrangementen
Arrangement inclusief overnachting

Een leuk uitje in combinatie met een nachtje weg, hoe leuk

Wil jij ook dat er aan jullie dagje uit met vrienden, familie of collega’s geen einde komt? Lekker doorgaan en gaan slapen met de fijne gedachte dat je bij het wakker worden vrolijk verder gaat met leuke dingen doen in elkaars gezelschap? Maak er dan een uitje van inclusief overnachting.

Er zijn hele leuke arrangementen inclusief overnachting die zorgen voor extra lang plezier vol activiteit en gezelligheid. Maak er een onvergetelijk vrijgezellenweekend van in Amsterdam, zoek het water op bij de Waddenzee of het IJsselmeer of boek een dag en nacht vol spanning en uitdaging op de Veluwe. Verleg je grenzen met uitjes inclusief overnachting naar Praag, Berlijn, Lissabon, Dublin, Kopenhagen of Valencia of reis af naar Texel.

Geef de organisatie uit handen en geef je over aan het genieten met elkaar op iedere gelegenheid. Een arrangement met overnachting biedt je vele mogelijkheden voor activiteiten, eten en overnachten tijdens een uitje van jullie keuze.

Weergave:
Tonen
Op aanvraag
15 tot 50 personen
IJsselmeer, Enkhuizen, Medemblik, Den Oever, Urk, Stavoren, Makkum (FR), Harlingen
Bekijk uitje
Tonen
€ 99,- per persoon
10 tot 25 personen
Heeg
Bekijk uitje
Tonen
Op aanvraag
15 tot 50 personen
Amsterdam, Volendam, Monnickendam, Enkhuizen, Hoorn (NH), Medemblik, Den Oever, Lelystad, Kampen, Urk, Lemmer, Stavoren, Makkum (FR), Harlingen
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?