tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer tochten
Stedentrip

Geniet van een korte vakantie en ontdek de mooiste steden

Ontdek de stad met een stedentrip

Als je in bent voor een stedentrip kun je allerlei bezienswaardigheden bezichtigen waar de stad om bekend staat, zoals kerken, pleinen, musea of andere interessante gebouwen. Je kunt kiezen voor een stedentrip in Nederland, maar ook voor een stedentrip in het buitenland. Of het nu een besloten groepsreis betreft voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest naar Amsterdam of Praag, ook mogelijk als bedrijfsuitje, je bent er met zijn allen in ieder geval even lekker uit.

Lees verder

Ben je een liefhebber van kunst bezoek je wat meer musea, houd je meer van shoppen loop je alle winkelstraten af. Ook leuk bij een citytrip is om een bepaalde workshop te volgen of een leuke citygame te spelen, zodat je op een andere manier kennis maakt met de grote stad.

Juist vanwege de diversiteit die een stad eigen is, zijn er zeer veel mogelijkheden. Houd je van zeer veel afwisseling kun je deze zaken ook allemaal prima met elkaar combineren.

Weergave:
3 uitjes

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?