starshareinfophoneadd-homescreen1001whatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailsearchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencross
Menu

Menu

Zoeken

Zoek

Voeg 1001 toe aan je startscherm

Voeg toe

Stedentrip

Alles wat je nog niet wist over een stad ontdek je op stedentrip

Ontdek de stad met een stedentrip

Als je in bent voor een stedentrip kun je allerlei bezienswaardigheden bezichtigen waar de stad om bekend staat, zoals kerken, pleinen, musea of andere interessante gebouwen. Je kunt kiezen voor een stedentrip in Nederland, maar ook voor een stedentrip in het buitenland. Of het nu een besloten groepsreis betreft voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest naar Amsterdam of Praag, ook mogelijk als bedrijfsuitje, je bent er met zijn allen in ieder geval even lekker uit.

Ben je een liefhebber van kunst bezoek je wat meer musea, houd je meer van shoppen loop je alle winkelstraten af. Ook leuk bij een citytrip is om een bepaalde workshop te volgen of een leuke citygame te spelen, zodat je op een andere manier kennis maakt met de grote stad.

Juist vanwege de diversiteit die een stad eigen is, zijn er zeer veel mogelijkheden. Houd je van zeer veel afwisseling kun je deze zaken ook allemaal prima met elkaar combineren.

Getoonde uitjes 1 - 3 van 3

Vrijgezellenfeest mannen Praag | Bier en mooie vrouwen!

TsjechieXperience helpt jou met het organiseren van een onvoorspelbare en te gekke vrijgezellenfeest voor mannen! Wil je iets unieks? Praag heeft alles voor hét ultieme vrijgezellenfeestje voor mannen. Bier is er in overvloed en laat je verrassen door een stripshow in een hummer limousine. Kortom dit wordt een feest om nooit meer te vergeten!

Prijs
€ 169,95 per persoon
Aantal
Vanaf 6 personen
Plaats
Praag

Onvergetelijk bedrijfsuitje in Praag | Unieke & exclusieve activiteiten

TsjechieXperience is dé specialist op het gebied van bedrijfsuitjes, groepsreizen en vrijgezellenfeesten in Tsjechië. Een bedrijfsuitje, personeelsfeest of groepsuitje in Praag? Wij bieden de meest uiteenlopende activiteiten om er een onvergetelijk uitje van te maken! Een geheel verzorgd bedrijfsuitje in Praag boek je al vanaf € 199,95 per persoon (exclusief vlucht).

Prijs
Vanaf € 199,95 per persoon
Aantal
Vanaf 6 personen
Plaats
Europa, Praag

Vrouwen vrijgezellenfeest in Praag

Maak van jullie vrouwen vrijgezellenfeest een onvergetelijk weekend! Een vrijgezellenfeest in Praag is uniek, leuk en betaalbaar. De aanstaande bruid zal dit weekend nooit meer vergeten. Een ware garantie voor een weekend vol mooie herinneringen.

Prijs
Vanaf € 169,95 per persoon
Aantal
Vanaf 6 personen
Plaats
Praag

Help jij ons naar de overwinning?

klik hier 336x280

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01