tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather flag home pictures2 flame

Toolbox Experience - Mogelijk op iedere gewenste locatie

Wat ga je doen?

De Toolbox Experience is een schaalbare teambuildingactivteit die op iedere gewenste locatie gespeeld kan worden. Van 50 tot maar liefst 1000 deelnemers tegelijk! Bij deze activiteit worden er teams gemaakt van 6 tot 7 spelers. Deze activiteit bestaat uit 3 rondes.

De verschillende rondes staan hieronder in het kort toegelicht:

RONDE 1:

De eerste ronde betreft een fotoronde. Uit één van de lades van de Toolbox komt een grote stapel met foto’s. Op de achterkant van deze foto’s staat een vraag met een vraagnummer. De vraag gaat altijd over de foto waarbij de deelnemers iets moeten aanwijzen op de foto. De foto’s hebben verschillende soorten thema’s.

BONUSRONDE 1:

Tijdens ronde 1 komt er tussendoor ook onverwachts een snelle quiz naar voren op de tablet. Deze bonusronde duurt 1 minuut en het is hierbij de bedoeling om in deze tijd zoveel mogelijk vragen te beantwoorden!

RONDE 2:

Uit de volgende lade komen verschillende kistjes. Op ieder kistje staat een logo afgedrukt dat staat voor een specifiek thema. In deze ronde wordt het team op verschillende kennisvlakken en vaardigheden getest.

BONUSRONDE 2:

Ook tijdens ronde 2 zal er tussendoor weer een bonusronde voorbijkomen.

RONDE 3:

De laatste ronde bestaat uit vier opdrachten. Deze vier opdrachten zijn enkel te beantwoorden door gebruik te maken van informatie die men eerder in het spel heeft verkregen. De deelnemers moeten dus de juiste informatie opzoeken die eerder verkregen is tijdens het spel om zo tot de oplossing te komen van deze opdrachten. Een kwestie van goed verbanden leggen! Na totaal 70 minuten spelen krijgen de twee spelers die de hoogste score hebben behaald een hint om de finale te spelen. Deze finale bepaald te grote winnaar van het spel! De activiteit duurt in zijn totaliteit 75 minuten.

Geïnteresseerd in dit pakket?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het pakket

Vanaf € 34,50 per persoon (incl. BTW)
50 tot 2.000 personen
Ongeveer 1 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Binnen
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01