tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer escape rooms en games
Escape box

Dé escape ervaring in één unieke box waar je maar wilt

Betreed de wereld van puzzels en mysterie met een escape box! Ontdek een spannend avontuur dat je thuis kunt beleven. Onze escape box zit boordevol uitdagende raadsels, verborgen aanwijzingen en intrigerende puzzels. Werk samen met vrienden, familie of collega's om de mysteries op te lossen en de code te kraken. Klaar om de spanning van een escaperoom naar je eigen woonkamer te brengen? Ontdek nu onze escape boxen en geniet van een unieke en meeslepende ervaring!

Escape boxen - Spannende puzzels en hersenkrakers op jou eigen locatie

Hier zijn vijf redenen waarom mensen genieten van deze activiteit

 • Interactief en uitdagend - Escape boxen bieden een interactieve en uitdagende ervaring waarbij je je brein moet gebruiken om puzzels op te lossen, codes te kraken en mysteries te ontrafelen. Het is een spannend avontuur dat je meeneemt in een boeiend verhaal.
 • Flexibiliteit en gemak - Escape boxen kunnen overal worden gespeeld, vanuit het comfort van je eigen huis. Je kunt zelf bepalen wanneer je speelt en hoe lang je erover doet. Dit maakt het een flexibele activiteit die zich aanpast aan jouw schema en voorkeuren.
 • Samenwerking en teambuilding - Escape boxen zijn geweldig voor teambuilding en het versterken van relaties. Ze bevorderen samenwerking, communicatie en het delen van ideeën. Je werkt samen met vrienden, familie of collega's om de puzzels op te lossen en het doel te bereiken.
 • Geschikt voor verschillende doelgroepen - Escape boxen zijn geschikt voor alle leeftijden en interesses. Ze zijn een geweldige optie voor gezinnen, vriendengroepen, bedrijfsteams en zelfs individuele puzzelliefhebbers. Er zijn escape boxen beschikbaar in verschillende moeilijkheidsgraden, thema's en genres.
 • Spanning en plezier - Het oplossen van de puzzels in een escape box zorgt voor een gevoel van spanning, opwinding en voldoening. Het is een geweldige manier om plezier te hebben, je geest uit te dagen en een avontuurlijke ervaring te beleven.

Veel gestelde vragen over escape boxen

 1. Wat zit er doorgaans in een escape box?
  Escape boxen bevatten verschillende puzzels, raadsels, aanwijzingen en missies die je moet voltooien om de box op te lossen. Dit kan variëren van fysieke puzzels tot cryptische codes en alles daartussenin.
 2. Hoelang duurt het om een escape box op te lossen?
  De tijdsduur varieert per escape box en het niveau van de uitdaging. Sommige escape boxen kunnen binnen een uur worden voltooid, terwijl andere sneller op te lossen zijn waardoor je meerdere boxen kunt uitproberen!
 3. Moet ik iets voorbereiden voordat ik een escape box speel?
  In de meeste gevallen hoef je niets speciaals voor te bereiden. Alles wat je nodig hebt, zit in de escape box, inclusief alle benodigde materialen en instructies.
 4. Zijn escape boxen moeilijk?
  Escape boxen zijn er in verschillende moeilijkheidsgraden, variërend van beginner tot gevorderd. Je kunt een escape box kiezen die past bij jouw ervaringsniveau en voorkeuren.
 5. Kan ik een escape box op locatie spelen?
  Sommige escape boxen zijn ontworpen om op locatie te worden gespeeld, zoals thuis of op kantoor. Dit biedt extra gemak en flexibiliteit bij het organiseren van jouw eigen escape room-ervaring.

Klaar om de uitdaging aan te gaan en een spannend avontuur te beleven met escape boxen? Reserveer nu jouw escape box en geniet van een onvergetelijke puzzelervaring op jouw eigen tempo en locatie!

Weergave:
17 escape boxen
Een puzzelspel met tandwielen Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.7 uit 12 beoordelingen

Out of the box - Dé ultieme teambuilding activiteit

€ 19,50 tot € 29,50 per persoon
Vanaf 5 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk pakket
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.6 uit 3 beoordelingen

Escaperoom op eigen locatie - Escaperooms voor grote groepen

€ 19,50 tot € 29,50 per persoon
Vanaf 5 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk pakket
Tonen
Vanaf € 24,50 per persoon
12 tot 25 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk pakket
Tonen
€ 17,50 tot € 25,- per persoon
10 tot 100 personen
Wij komen op locatie in Zuid-Holland
Bekijk pakket
Tonen
Vanaf € 34,50 per persoon
50 tot 2.000 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk pakket
Tonen
€ 14,- tot € 23,- per persoon
2 tot 150 personen
Wij komen op locatie in de provincie Utrecht, Gelderland, Zuid-Holland en Noord-Holland
Bekijk pakket
Tonen
€ 17,50 tot € 30,- per persoon
Vanaf 25 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk pakket
Tonen
€ 19,50 tot € 29,50 per persoon
Vanaf 5 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk pakket
Tonen
Vanaf € 59,- per persoon
Vanaf 40 personen
Arnhem, Lochem, Beekbergen, Nieuw Heeten
Bekijk pakket

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01