tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer escape rooms en games
Escape room op locatie

Beleef je eigen escape room beleving op jouw eigen locatie

Ervaar de spanning en uitdaging van een escaperoom op een locatie naar keuze! Onze mobiele escaperooms brengen het avontuur bij jou thuis, op kantoor of op een andere gewenste plek. Werk samen met vrienden, familie of collega's om puzzels op te lossen, codes te kraken en mysteries te ontrafelen. Met meeslepende thema's en intrigerende verhalen bieden onze escaperooms op locatie een unieke en opwindende ervaring. Ontdek nu onze diverse opties en laat het avontuur beginnen!

Of je nu op zoek bent naar een unieke teambuildingactiviteit, een spannende verjaardag viering of gewoon een onvergetelijk avontuur met vrienden en familie, escape rooms op locatie bieden een veel gekozen en flexibele optie. Hier zijn een aantal redenen waarom mensen genieten van deze activiteit:

 • Unieke ervaring: Escape rooms op locatie bieden een op maat gemaakte ervaring die speciaal is ontworpen voor jouw groep. Of het nu gaat om een thema dat aansluit bij jouw voorkeuren, een gepersonaliseerd verhaal of puzzels op maat, je krijgt een unieke en exclusieve ervaring die je niet snel zult vergeten.
 • Gemak en flexibiliteit: Met escape rooms op locatie hoef je geen tijd en moeite te besteden aan het reizen naar een externe locatie. De escape room kan worden opgezet bij jou thuis, op kantoor of op een andere gewenste locatie. Dit biedt gemak en flexibiliteit, vooral als je een druk schema hebt.
 • Teamwork en samenwerking: Escape rooms zijn uitstekende teambuildingactiviteiten. Het oplossen van puzzels en raadsels vereist samenwerking, communicatie en het bundelen van de krachten van elk teamlid. Het bevordert teamwork en helpt om de banden te versterken.
 • Spanning en uitdaging: Escape rooms op locatie zorgen voor een opwindende en uitdagende ervaring. Je wordt ondergedompeld in een mysterieus verhaal en moet binnen een bepaalde tijd ontsnappen door het oplossen van puzzels en het vinden van verborgen aanwijzingen. De adrenaline en spanning zorgen voor een onvergetelijke ervaring.
 • Sociale interactie en plezier: Escape rooms op locatie zijn geweldige activiteiten om samen met vrienden, familie of collega's van te genieten. Het is een kans om quality time door te brengen, plezier te hebben en herinneringen te creëren. Het stimuleert sociale interactie en laat iedereen lachen en genieten.

Doelgroep voor escape rooms op locatie:

Escape rooms op locatie zijn geschikt voor verschillende doelgroepen. Ze zijn ideaal voor vriendengroepen, families, bedrijfsteams, verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeesten en andere groepsevenementen. De activiteit is geschikt voor deelnemers van verschillende leeftijden en met diverse interesses.

Veel gestelde vragen over escape rooms op locatie

 1. Hoelang duurt een escape room op locatie?
  De duur van een escape room op locatie kan variëren, maar meestal duurt het spel ongeveer 1 a 2 uur. Dit omvat de introductie, het spelen van het spel en een debriefing achteraf.
 2. Hoeveel spelers kunnen er deelnemen aan een escape room op locatie?
  Het aantal spelers kan variëren, afhankelijk van de specifieke escape room en de grootte van de ruimte op de locatie. Over het algemeen kunnen de meeste escape rooms op locatie worden gespeeld door grote groepen.
 3. Wat gebeurt er als we de escape room niet binnen de tijd kunnen voltooien?
  Als je er niet in slaagt om de escape room binnen de tijd te voltooien, hoef je je geen zorgen te maken. Het draait allemaal om het plezier en de uitdaging. Na afloop van het spel krijg je vaak de kans om de oplossingen te zien en te bespreken, zodat je kunt leren van de ervaring. Daarnaast zijn er altijd een game masters of aanwijzingen aanwezig om je te begeleiden en te helpen wanneer je vastloopt. Ze kunnen aanwijzingen geven om je op weg te helpen en ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt.
 4. Zijn er verschillende thema's beschikbaar voor escape rooms op locatie?
  Ja, escape rooms op locatie bieden vaak verschillende thema's om uit te kiezen. Of je nu een mysterieuze detective-ervaring, een VR-avontuur of een teambuildingactiviteit wilt, er is voor elk wat wils.
 5. Kan ik een escape room op locatie boeken voor een bedrijfsevenement?
  Absoluut! Escape rooms op locatie zijn uitstekende activiteiten voor bedrijfsevenementen, teambuilding en het versterken van de band tussen collega's. Het bevordert samenwerking, communicatie en probleemoplossend denken.

Ervaar de spanning en uitdaging van een escaperoom op een locatie naar keuze. Onze mobiele escaperooms zorgen voor een meeslepende ervaring waarbij je samenwerkt, puzzels oplost en mysteries ontrafelt, waar je ook bent. Laat de escaperoom naar jou komen en beleef een spannend en intrigerend spel!

 

Weergave:
18 escape rooms op locatie
Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
12 tot 60 personen
Wij komen op locatie in Noord-Holland
Bekijk uitje
Tonen
€ 19,50 tot € 29,50 per persoon
Vanaf 5 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 28,- per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
€ 29,50 tot € 40,- per persoon
5 tot 75 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 24,50 per persoon
12 tot 25 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.6 uit 8 beoordelingen

Escape Room op locatie - De Maffia Gijzeling

€ 19,50 tot € 29,50 per persoon
Vanaf 5 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 1 beoordeling

VR escape experience - La casa de papel

Vanaf € 30,- per persoon
Vanaf 18 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 26,- per persoon
Vanaf 30 personen
Wij komen op locatie in Brabant en Gelderland
Bekijk uitje
Tonen
€ 35,70 tot € 41,75 per persoon
50 tot 2.000 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01