tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time home pictures2 lightbulb flame whatsapp

Thuis Online Teambuilding - Samenwerken op afstand

Omschrijving

Toch een teambuilding doen, maar dan vanuit huis. Het kan gewoon! Ook als jullie wel op kantoor werken, kan iedereen hier op veilige afstand van elkaar aan meedoen. In teams krijg je opdrachten en raadsels, die je alleen met de informatie van elk teamlid kunt volbrengen. Welk team werkt het best samen en wint de strijd?

Iedereen krijgt een envelop, met daarin kaartjes, opdrachten en attributen. In je eentje zul je er niet uit komen, je hebt ook de informatie uit de enveloppen van andere teamleden nodig. Op onze website log je in met de code die je hebt gekregen. Daarna kunnen jullie van start gaan! Kom je er echt niet uit, dan kun je een hint vragen of de opdracht overslaan. Maar let op, want dit levert jullie wel strafpunten op.

Een team heeft maximaal 5 personen. Het is ook mogelijk om met één team te spelen. Jullie strijden dan niet tegen een ander team, maar proberen de beste score neer te zetten.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
5 tot 1.000 personen
Ongeveer 2 uur
Online
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01