tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Survival uitje - Wildpluk wandeling, vuur maken, vegan buitenkoken of meerdaags survival event bij jou op locatie

Wat ga je doen?

Verlang je naar een verkwikkend buitenavontuur? Wij hebben de oplossing. Wij omarmen het buitenleven met een liefde voor de natuur en een knisperend kampvuur.

Wildpluk wandeling

We beginnen de dag met een ontspannende wildplukwandeling. Samen ontrafelen we de geheimen van eetbare planten, paddenstoelen, noten en zaden die onze Nederlandse natuur te bieden heeft. Leer hoe je deze lekkernijen het beste kunt bereiden, terwijl je afhankelijk van het seizoen verschillende smaken ontdekt.

De kunst van vuur maken

Wil je de eeuwenoude kunst van vuur maken beheersen? Wij bieden de mogelijkheid om dit te leren, zowel met een magnesiumstick als met een vuurboog. Ontdek de oeroude technieken van vuur maken door wrijving, zoals onze voorouders dat duizenden jaren geleden deden.

Koken op vuur & puur genieten

Stap in een dag vol genot en gezonde voeding, bereid met zorg uit de rijke schatten van de natuur. Onze toegewijde vegan buitenkok staat klaar om samen met jou een maaltijd te bereiden rechtstreeks uit de natuur. Gezond en verrukkelijk!

Deze maaltijd omvat naast wat brandnetels en wilde paddenstoelen ook een koolhydraatbron zoals aardappels, rijst, boekweit of quinoa. In overleg kunnen we deze aanpassen voor een heerlijke maaltijd. Gepofte maïskolven of aardappels gegaard in het vuur zijn enkele van de smakelijke opties. Met onze wilde kruiden maken we kruidenboter om over de maïskolven en aardappels te strijken.

Flexibele opties

Onze activiteit is flexibel en kan plaatsvinden op een geschikte locatie bij jou in de buurt of op een van onze inspirerende locaties in Zuidwest Drenthe. Kies voor een wildplukwandeling gecombineerd met koken op vuur, volledig verzorgd door onze vegan buitenkok, of steek de handen uit de mouwen en help mee om te leren koken op vuur met wilde planten, kruiden en paddenstoelen.

Meerdaags survival avontuur

Voor de avonturiers onder ons bieden we ook een meerdaags evenement aan. Hier leer je niet alleen hoe je onderdak bouwt in de natuur, maar ontdek je ook welke wilde lekkernijen de natuur te bieden heeft en hoe je ze bereidt. Dit is niet alleen een geweldige manier om elkaar beter te leren kennen, maar ook om jezelf te ontdekken.

Boek vandaag nog

Verwen jezelf met ons duurzame, veganistische buitenavontuur. Ideaal voor bedrijfsuitjes, familiedagen of een gezellig samenzijn met vrienden. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De natuur wacht op je!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 36,- per persoon (incl. BTW)
10 tot 40 personen
Vanaf 1,5 uur
Wij komen op locatie in Drenthe
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands, Engels en Spaans
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01