starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Bushcraft Survival

Bushcraft: beleef een avontuur in de natuur

Wat is bushcraft

Bushcraft wordt steeds populairder in Nederland en is meer dan survivallen alleen. Een bushcrafter vindt het heerlijk om langere tijd in de natuur te verblijven en gebruik te maken van alle mogelijkheden.

Beleef een avontuur in de natuur

Leer bushcraften met je vrienden, collega’s of familie. Ga vuur maken, op zoek naar eetbare planten en kruiden of materiaal om een shelter te bouwen. Hout hakken, water zuiveren en contact maken met de beesten om je heen horen ook bij bushcraft.

Bushcraft tijdens actief buiten-uitje

Een bushcraft en survival activiteit is goed geschikt als teambuildingsactiviteit tijdens een bedrijfsuitje maar ook leuk om te doen tijdens een vrijgezellenfeest, vrienden- of familie-uitje.

Getoonde uitjes 1 - 3 van 3

De man moet op ludieke wijze alles leren wat nodig is om het huwelijk te “overleven”. Het belangrijkste is natuurlijk vuur maken, jagen en koken op een kampvuur. Er wordt een echt varken aan het spit bereid boven het kampvuur. Imposant, stoer en super lekker!

Prijs
€ 50,00 per persoon
Aantal
Vanaf 8 personen
Locaties
Enschede
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Laat de overlevingsdrang in jezelf naar boven komen, want een beetje doorzettingsvermogen, creativiteit en samenwerking is wel nodig tijdens dit spannende avontuur in de Ardennen.

Prijs
Vanaf € 35,00 per persoon
Aantal
Vanaf 20 personen
Locaties
Mogelijk op elke gewenste locatie in België of op onze locatie in Comblain au Pont
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Bij Bushcraft & Survival bedrijfsuitje en teambuilding leert je met primitieve technieken vuur maken. Daarna wordt er in groepsverband samengewerkt en een wedstrijd gedaan in de vorm van een “Robinson game" waaruit moet blijken wie de beste “vuurmakers” zijn.

Prijs
Vanaf € 45,00 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Enschede
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01