tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Stoere vogel op standaard - workshop powertex in Leidschendam

Wat ga je doen?

Word je ook zo vrolijk van vogels? Dan is het ontzettend leuk om zelf een stoere vogel te maken tijdens een gezellige workshop in Leidschendam. 

De workshop begint met het maken van de basis van de vogel met piepschuimvormen, aluminiumfolie en schilderstape. We leggen duidelijk uit hoe je de vogel op kunt bouwen. Je gaat daarna zelf aan de slag met het vormen van het lijf, de staart, de vleugels en de snavel. Als de basis van de vogel klaar is, bedek je die met een soepele pasta. De pasta is gemaakt van Powertex (een textielverharder) en droogt aan de lucht. Afbakken van de vogel is dus niet nodig. Je kleurt de vogel met met metallic verf. Er zijn veel verschillende kleuren mogelijk, dus je kunt de vogel zo stoer en bont maken als je zelf wilt. 

Deze workshop is geschikt voor groepen. In Leidschendam kun je de workshop met minimaal 4 en maximaal 15 personen doen. Wil je met een grotere groep tegelijk aan de slag? Dan kan dat in Zuid-Holland voor maximaal 30 personen op jouw locatie.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 37,50 per persoon (incl. BTW)
4 tot 15 personen
2,5 tot 3 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief koffie en/of thee en iets lekkers
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01