tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer werken met specifieke materialen
Workshop met klei

Kleien, boetseren, figuren maken, voel, beleef en creëer met klei

Workshop met klei: Rustgevend en gezellig

Workshops met klei zijn de laatste tijd erg populair. En dat is niet zo gek. Kleien is rustgevend, het haalt de creativiteit in je naar boven en het levert unieke kunstwerken op die niet misstaan in je interieur. Dus ontdek wat je allemaal kunt doen met klei tijdens een gezellige workshop onder leiding van een klei-expert.

Lees verder

Met klei kun je allerlei vormen boetseren en je kunt er allerlei technieken op toepassen met verschillende boetseer-tools. Bovendien zijn er ook verschillende soorten klei. Bijvoorbeeld een workshop hoofd boetseren waarbij je het hoofd van degene tegenover je met klei boetseert of een workshop met gekleurde fimoklei waarbij je kleurrijke figuurtjes of etenswaar (koekjes, fruit) levensecht kunt nabootsen. Ook kun je er sieraden van maken. Voor een stout vrijgezellenfeest kun je ook iets heel aparts creëren van klei.

Met de goede begeleiding en heel veel tips en goed materiaal is een workshop klei een feestje en voor iedereen goed te doen. Het brengt vooral veel creativiteit naar boven en het is en gezellige bezigheid om in een groep te doen.

Zijn er ook workshops met andere materialen?

Ook met hout, glas of bijvoorbeeld leer kun je mooie, artistieke creaties maken. Dus is klei het net niet voor jou of heb je de boetseerkunst al onder de knie dan is er nog genoeg te kiezen. Bekijk hier alle materialen waar je uit kunt kiezen!

Weergave:
Tonen
Op aanvraag
10 tot 60 personen
Wij komen op locatie in Brabant, Utrecht, Gelderland, Overijssel en Flevoland
Bekijk workshop
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.4 uit 1 beoordeling

Workshop naaktmodel boetseren in Utrecht

€ 47,50 per persoon
10 tot 100 personen
Utrecht
Bekijk workshop
beelden van schapjes in brons Tonen
€ 50,- per persoon
6 tot 12 personen
Leiden
Bekijk workshop

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01