tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer workshops huis en interieur
Powertex workshop

Zet textiel, leer en papier naar je hand met een powertex workshop

Maak prachtige kustwerken tijdens een Powertex workshop

Powertex geeft kracht aan textiel. Met deze textielverharder kunnen creatievelingen die eens iets nieuws willen proberen, zich helemaal uitleven in de mooiste creatieve uitingen.

Lees verder

Met powertex creëer je diepte. Het wordt gebruikt voor het verfraaien van beelden, bij schilderijen, sieraden en als decoratie. Alle materialen die absorberend zijn kun je met Powertex verharden. Door stroken textiel, pluche, leer, karton of papier in powertex te dompelen, uit te wringen, te draperen, uit te laten harden en eventueel te vernissen, maak je de mooiste kunstvoorwerpen. powertex is op waterbasis en milieuvriendelijk.

Ideaal als vriendinnenuitje of voor een leuk en gezellig vrijgezellenfeest voor vrouwen. Maar ook als teamuitje om de onderlinge band te versterken zijn deze creatieve workshops van één dagdeel een ware eye-opener. Ontwikkel je powertex passie en ervaar de art experience. Creatieve inspanning en ontspanning tegelijk met unieke resultaten. Ook zijn er nog meer unieke workshops met specifieke materialen, laat je verrassen.

Weergave:
6 workshops

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?