tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Powertex workshop

Zet textiel, leer en papier naar je hand met een powertex workshop

Maak prachtige kustwerken tijdens een Powertex workshop

Powertex geeft kracht aan textiel. Met deze textielverharder kunnen creatievelingen die eens iets nieuws willen proberen, zich helemaal uitleven in de mooiste creatieve uitingen.

Met powertex creëer je diepte. Het wordt gebruikt voor het verfraaien van beelden, bij schilderijen, sieraden en als decoratie. Alle materialen die absorberend zijn kun je met Powertex verharden. Door stroken textiel, pluche, leer, karton of papier in powertex te dompelen, uit te wringen, te draperen, uit te laten harden en eventueel te vernissen, maak je de mooiste kunstvoorwerpen. powertex is op waterbasis en milieuvriendelijk.

Ideaal als vriendinnenuitje of voor een leuk en gezellig vrijgezellenfeest voor vrouwen. Maar ook als teamuitje om de onderlinge band te versterken zijn deze creatieve workshops van één dagdeel een ware eye-opener. Ontwikkel je powertex passie en ervaar de art experience. Creatieve inspanning en ontspanning tegelijk met unieke resultaten. Ook zijn er nog meer unieke workshops met specifieke materialen, laat je verrassen.

Filter 4 powertex workshops
Weergave:

Er zijn 4 powertex workshops gevonden

Tonen
€ 50,- per persoon
4 tot 6 personen
Leidschendam
Korte omschrijving

De leukste decoraties maak je zelf! Onze workshops met Powertex zijn razend populair omdat je met deze milieuvriendelijke textielverharder ontzettend leuke decoraties voor binnen of buiten kunt maken. In ons gezellige en inspirerende atelier ben je van harte welkom om onder goede begeleiding deze cirkel met Vrolijke Vogels te maken. De hoogte van deze decoratie is 46 cm en de breedte is 30 cm. Zo maak je tijdens de workshop je eigen unieke beeld als blijvende herinnering aan een geslaagde middag of avond met vriendinnen, familie of collega's.

Tonen
€ 27,50 tot € 47,50 per persoon
6 tot 25 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Wil je eens iets anders dan de standaard creatieve workshop? Kies dan voor powertex! Van beeld tot schilderij, alles is te maken met powertex. Een powertex workshop biedt vele mogelijkheden voor de meest kunstzinnige, decoratieve vormen en is milieuvriendelijk.

Tonen
€ 50,- per persoon
15 tot 25 personen
Mogelijk in de provincie Zuid-Holland
Korte omschrijving

Zoek je een creatieve activiteit in Zuid-Holland voor groepen vanaf 15 personen? Dan is deze workshop Vrolijke Vogels van Powertex een originele workshop bij jou op locatie. Powertex is een milieuvriendelijke textielverharder waarmee je ontzettend leuke decoraties voor binnen of buiten kunt maken. Wij komen graag naar jouw locatie om je collega's, personeel, familie, vriendinnen goed te begeleiden om deze cirkel met Vrolijke Vogels te maken. Zo creeert iedereen tijdens de workshop een eigen en uniek beeld als blijvende herinnering aan deze geslaagde middag of avond.

Tonen
€ 27,50 tot € 47,50 per persoon
6 tot 25 personen
Mogelijk in de provincies: Friesland - Gelderland - Utrecht - Zeeland - Flevoland
Korte omschrijving

Met powertex maak je de mooiste decoraties. Het is een universeel medium, die je kunt aanbrengen op schilderijen of beelden. Wij combineren powertex met diverse materialen om zo tot de mooiste resultaten te komen. Voor deze workshop nemen we alle materialen mee naar jouw eigen locatie.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01