starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Powertex workshop

Zet textiel, leer en papier naar je hand met een Powertex workshop

Maak prachtige kustwerken tijdens een Powertex workshop

Powertex geeft kracht aan textiel. Met deze textielverharder kunnen creatievelingen die eens iets nieuws willen proberen, zich helemaal uitleven in de mooiste creatieve uitingen.

Met Powertex creëer je diepte. Het wordt gebruikt voor het verfraaien van beelden, bij schilderijen, sieraden en als decoratie. Alle materialen die absorberend zijn kun je met Powertex verharden. Door stroken textiel, pluche, leer, karton of papier in Powertex te dompelen, uit te wringen, te draperen, uit te laten harden en eventueel te vernissen, maak je de mooiste kunstvoorwerpen. Powertex is op waterbasis en milieuvriendelijk.

Ideaal als vriendinnenuitje of voor een leuk en gezellig vrijgezellenfeest voor vrouwen. Maar ook als teamuitje om de onderlinge band te versterken zijn deze creatieve workshops van één dagdeel een ware eye-opener. Ontwikkel je Powertex passie en ervaar de Art Experience. Creatieve inspanning en ontspanning tegelijk met unieke resultaten.

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

Workshop creatief met Powertex bij Luster Workshops

Wil je eens iets anders dan de standaard creatieve workshop? Kies dan voor Powertex!

Prijs
Vanaf € 30,00 per persoon
Aantal
Vanaf 6 personen
Plaats
Mogelijk op elke gewenste locatie of in diverse ateliers.
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01