tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Roofvogel workshop - wij komen bij jou op locatie

Wat ga je doen?

Kom oog in oog te staan met machtig mooie roofvogels en leer het ambacht van valkerij tijdens deze unieke roofvogel workshop. Je leert verschillende valkerij technieken zoals:

  • Loer draaien: dit is een kunstprooi aan een lijn waar valken met hoge snelheid op af duiken. Net voor zijn snavel wordt de loer snel weggetrokken. Hiermee worden de valken getraind.
  • Valkeniersknopen leggen: op een hand een vogel en met de andere hand een knoop maken om de vogel aan het valkenblok vast te maken. Dat is nog een hele kunst!

Vervolgens zul je zelf met roofvogels en uilen vliegen. Deze landen op je hand die voorzien is van een valkeniershandschoen. Voel hoe de vogel zijn klauwen ontspant als teken van vertrouwen. Misschien krijg je zelfs de kans om een van deze prachtige vogels te voeren!

Deze activiteit biedt ook de mogelijkheid voor een unieke teambuilding ervaring. Leer gedragspatronen spiegelen, juist communiceren door elkaar afzonderlijk geleerde valkerijtechnieken uit te leggen, creëer en plan vliegroutes door armen en benen van je collega’s en vertrouw de volgende collega die de vogel aanstuurt via een nieuwe zelfbedachte route. Er is daarnaast natuurlijk ook veel ruimte om te lachen, binden en te ontspannen.

Deze activiteit is voor zowel kleine als grote groepen zeer geschikt. De valkerij beschikt over ruim 150 verschillende roofvogels en uilen en er staan 8 ervaren valkeniers klaar om jullie groep te instrueren.
Onze roofvogel workshops zijn mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland en Vlaanderen waar een veld is. Voor gebruik van het veld is toestemming nodig van de grondeigenaar.

Ben jij klaar om de elegante en indrukwekkende vogels te ontmoeten? Dit is je kans!

Prijs indicatie excl BTW (Workshop 1 uur):

  • 2 t/m 20 personen = € 900
  • 21 t/m 40 personen = € 45 per persoon
  • 41 t/m 50 personen = € 40 per persoon
  • 51 t/m 70 personen = € 35 per persoon
  • 71 t/m 80 personen = € 30 per persoon
  • 81 t/m 100 personen = € 25 per persoon
  • 101 t/m 120 personen = € 20 per persoon

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 30,- tot € 55,- per persoon (incl. BTW)
15 tot 120 personen
1 tot 2,5 uur
Wij komen op locatie in Brabant en Limburg
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands, Engels en Duits
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01