tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer workshops met dieren
Roofvogel workshop

Kom oog in oog te staan met roofvogels en leer de beginselen van de valkerij

Ontdek de fascinerende wereld van roofvogels met een van onze spannende workshops. Ervaar de kracht, schoonheid en teambuilding die deze majestueuze wezens met zich meebrengen. Of je nu een bedrijfsevenement plant of gewoon een unieke ervaring zoekt, onze roofvogel workshops bieden een onvergetelijke interactie. Bekijk nu onze opties en laat je betoveren door deze meesterlijke vliegers.

Hier zijn enkele tips en informatie om je te helpen bij het plannen van jouw avontuur

  • Ontmoet majestueuze roofvogels - Tijdens onze workshops krijg je de kans om oog in oog te staan met indrukwekkende roofvogels, zoals valken, uilen en arenden. Leer over hun levensstijl, hun unieke eigenschappen en de rol die ze spelen in de natuur.
  • Op locatie of vaste locaties - Wij bieden de flexibiliteit om onze roofvogel workshops op jouw locatie te organiseren. Als je een bedrijfsevenement, teambuildingactiviteit of een andere bijeenkomst hebt, komen onze ervaren valkeniers gewoon met de roofvogels naar je toe! Daarnaast hebben we ook enkele vaste locaties in Nederland waar je van een bijzondere ervaring kunt genieten.
  • Interactieve ervaring - Onze workshops zijn hands-on en interactief. Je krijgt de gelegenheid om met de roofvogels te werken, ze te voeren, ze te trainen en zelfs met ze te vliegen. Ervaar de adrenaline als een roofvogel op je arm landt en geniet van de unieke band die je met deze majestueuze dieren kunt opbouwen.
  • Teamwork en samenwerking - Onze roofvogel workshops zijn niet alleen een individuele ervaring, maar ook een geweldige teambuildingactiviteit. Samenwerken met je collega's om de vogels te trainen en te vliegen vereist communicatie, vertrouwen en samenwerking. Het is een uitdagende en opwindende manier om de teamgeest te versterken.

Ervaar de kracht en gratie van roofvogels tijdens onze workshops op locatie. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en plan een onvergetelijke ervaring voor jou en je team. Bereid je voor op een dag vol bewondering, avontuur en teamwork met deze majestueuze wezens.

Weergave:
6 roofvogel workshops
Een uil op de hand van een vrouw Tonen
€ 48,- tot € 97,- per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland
Bekijk uitje
Twee mensen met de hoofden tegen elkaar met een roofvogel ernaast Tonen
€ 48,- tot € 97,- per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland
Bekijk uitje
Een arend die op een arm aan het landen is Tonen
€ 37,50 tot € 60,- per persoon
Vanaf 15 personen
Wij komen op locatie in Utrecht, Zuid-Holland, Gelderland, Brabant en Zeeland
Bekijk uitje
Een vrouw met een uil op haar hand Tonen
€ 48,- tot € 97,- per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland
Bekijk uitje
Een vrouw met een roofvogel Tonen
€ 30,- tot € 55,- per persoon
15 tot 120 personen
Wij komen op locatie in Brabant en Limburg
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01