tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro kids time weather

Reptielenfeestje door Exotus Serpenti

Omschrijving

Een buitengewoon bijzonder dierenfeestje is ons Reptielenfeestje. Een zeer speciaal en uniek kinderfeestje voor thuis of op een nader te bepalen locatie, waarbij je kennis maakt met onze prachtige reptielen. Je mag ze vasthouden, aaien en je kan ermee op de foto. Ook weten wij allerlei spannende verhalen over onze reptielen te vertellen.

De presentatie van onze reptielencollectie neemt ongeveer 2 uur tijd in beslag. Een fascinerend schouwspel, waarmee de jarige job en zijn vriendjes en vriendinnetjes wel op een heel bijzondere manier verrast zullen worden.

De kinderen hoeven niet bang te zijn, want onze reptielen zijn totaal ongevaarlijk. Als kinderfeestje een ontzettend leuke manier om in contact te komen met deze bijzondere dieren. Een unieke belevenis waar nog lang over nagepraat zal worden.

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

Vanaf € 129,95 per kinderfeestje (incl. BTW)
Vanaf 5 kinderen
2 uur
Binnen

Gemiddeld een 9,2 uit 3 beoordelingen

9,4 Beleving
9,4 Begeleiding
8,7 Prijs/kwaliteit

Supergaaf origineel junglefeestje

Het was echt waanzinnig. Heel ongedwongen en enthousiaste begeleiding. Heel educatief en met respect voor de dieren! Echt een aanrader!

Door: Natascha

Fantastisch feestje!

Alle kindjes waren erg enthousiast! Dominique, je deed het geweldig! Wat ga je goed om met die kids! Ze hebben het er nog steeds over!

Door: Karel
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01