tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro shipping persons time flag info

Online workshop Chocoladerepen maken

Omschrijving

Chocoladerepen met zelfgemaakte wikkel. Zelf raken we niet uitgepraat over deze fantastische nieuwe online workshop. Want de resultaten zijn elke keer gewoonweg verbluffend en uniek! Alle deelnemers ontvangen thuis een goedgevulde box met alle ingrediënten voor het maken en versieren van unieke chocoladerepen. Naast deze ingrediënten en versieringen ontvang ook je eigen siliconen mal om chocoladerepen te maken. Deze kan je zo vaak hergebruiken als je wilt.

Op een afgesproken tijdstip ontmoet Muriel online (Zoom of Teams) en gaan we samen aan de slag. Muriel weet als geen ander de sfeer tijdens een online evenement gezellig en interactief te houden. We beginnen met het smelten en temperen (proces dat ervoor zorgt dat jouw reep goed stolt en knapperig wordt) van de chocolade. Dan vullen we de mal met de gesmolten chocolade en versieren we hem met de smaakmakers en mooimakers uit de box. Terwijl de repen aan het uitharden zijn maken we een decoratieve wikkel die ervoor zorgt dat de chocoladereep er straks uitziet alsof hij uit de meest exclusieve chocoladewinkel komt! Wat zit er in de box die je thuis ontvangt: Mal om een chocoladereep te maken Zak met pure- of melkchocolade (geef bij je bestelling aan welke chocolade je kiest) Zakje witte chocolade voor afwerking Folie om de reep in te pakken Decoratieve repen papier om als wikkel te gebruiken Vijf soorten versiering (bijv. Gezouten caramelstukjes, mini marsmallow, nootjes, gevriesdroogd fruit) Voedselthermometer (optioneel) De workshop duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur.

Na afloop kan je er zelf voor kiezen nog een tweede reep te maken. De workshop is er ook als DIY workshop (Do It Yourself) en je kunt deze workshop ook live in onze kookstudio doen.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van de workshop

Vanaf € 32,- per persoon (excl. BTW)
3 werkdagen
€ 6,95 verzendkosten
Vanaf 6 personen
1 tot 1,5 uur
Nederlands en Engels
Online - Pakketten worden per post verzonden
Goed om te weten:
  • Live presentatie vanuit studio
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01