tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag info home pictures2 lightbulb flame whatsapp

Online workshop Chocolade hart maken inclusief proeverij

Omschrijving

Liefde voor chocolade. Dat staat centraal in deze workshop en dat is voor iedereen makkelijk op te brengen. We gaan een mooi hart maken met het pakket wat jullie thuisgestuurd krijgen. In plaats van een hart maken, kun je natuurlijk ook kiezen voor een andere vorm. Wat denk je van een chocolade letter? Of paas-ei? Of het logo van je bedrijf? Overleg van te voren je wensen en we kijken of we het kunnen realiseren.

We beginnen met het nalopen van alle spullen. Daarna maken we een klein proeverij-bordje. Als de chocolade gehakt is en we zover zijn, is er tijd voor een proeverij en uitleg over de bijzondere chocolade, met foto's. Daarna gaan we aan de slag met het maken van een mooi hart. 

Inhoud box:

-Goede kwaliteit chocolade 
-extra chocolade voor decoratie.
-1 spuitzak 
-1 spuitmond 
-decoratiesnoepjes
-1 cornetje 
-proeverij chocolaatjes.
-extra info
-link voor Zoom meeting

Deze box is met zorg (en liefde) samengesteld uit biologische en duurzame ingrediënten. Het is een bijzonder gebaar die je je groep mee kunt geven: Aan wie geef jij je hart weg? Wie heeft dit hart verdiend? Er is een puur hart, wit en een melk-versie: aan jullie de keuze!

Via een ZOOM-meeting begeleidt Sofieke de groep in het maken van een mooi hart (of een letter als je dat wil). Daarnaast krijg je wat interessante informatie mee over de bijzondere chocolade van Chocolatemakers en proeven we natuurlijk alles.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

€ 32,25 per persoon (excl. BTW)
Vanaf 10 personen
Ongeveer 1,5 uur
Nederlands en Engels
Online, Pakketten worden per post verzonden
Goed om te weten:
  • Vanaf 10 jaar
  • Live presentatie vanuit studio
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01