tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Escaperoom op eigen locatie - Escaperooms voor grote groepen

Wat ga je doen?

Elke gewenste locatie bouwen wij om tot een spannende Escaperoom. En dat in heel Nederland! Bekijk onze prijswinnende Escaperooms en ervaar met jouw gezelschap dé vetste Escape ervaringen!

1. The Mask
The Mask heeft een prachtig pakketje bij jullie bezorgd. Direct na het openen is een vreemd geluid te horen. Dit is niet zomaar een pakketje. Nee, dit is een explosieve Escape Box. The Mask, een geniale gek met een explosief karakter, heeft jullie uitgekozen om het gevecht met hem aan te gaan. Denken jullie slimmer te zijn dan The Mask en de Escape Box te overleven?

2. Maffia Gijzeling
Een kantoorruimte, vergaderzaal of woonkamer wordt volledig omgebouwd tot een Escaperoom op jullie eigen locatie. Er lijkt niks aan de hand. Plots stormt een man met bivakmuts binnen. De intro start en de timer begint te tikken. Jullie blijken gegijzeld te zijn door de Italiaanse maffia! Lukt het jullie om binnen 1 uur te ontsnappen van de Italiaanse maffia?

3. Escape the City
In een stad naar keuze is totale paniek uitgebroken. 10 moorden, 10 verdachten, 1 dader. Gewapend met een Escape koffer vol bewijsmateriaal en cryptische aanwijzingen gaan jullie op pad door het centrum van de stad. Lukt het jullie om op tijd de misdadiger op te pakken? De recherche heeft dringend jullie analytische brein nodig!

4. Virtual Reality Bomb
Op locatie naar keuze zetten jullie de VR bril op. In teams is het jullie taak om de VR Bombs te ontmantelen. Terwijl één iemand de VR bril op heeft, hebben de andere teamgenoten een handleiding met instructies voor zich. Hebben jullie standvastige handen en weten jullie rustig te blijven onder de immense tijdsdruk? De VR Bomb is dé ideale Virtual Reality Escaperoom!

5. Case Blüdhaven
Case Blüdhaven is dé perfecte combinatie van een Moordspel en Escaperoom. De burgemeester is vermoord. Met een koffer vol attributen is het jullie taak om op tijd de moordenaar, het moordwapen en het motief te vinden. Lukt het jullie om deze bloedstollende moordzaak op te lossen? Het is de hoogste tijd om als échte detectives op pad te gaan!

De verschillende Escaperooms zijn op elke locatie te spelen in Nederland en zeer geschikt voor grotere groepen. Tip: combineer één van bovenstaande Escaperooms met een lunch, diner of borrel. Zo haal je alles uit jouw Escape ervaring met collega’s, vrienden of familie! 

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 19,50 tot € 29,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 5 personen
1,5 tot 2,5 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels

Gemiddeld een 9,6 uit 3 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
8,7 Prijs/kwaliteit

fantastisch!

Echt een super leuke escape room! goede verhaallijn, Leuke puzzels en enthousiaste begeleiding. een echte aanrader!

Door: jasper

Heel leuk!

Heel ons kantoor omgebouwd tot escaperoom! Inclusief een ‘echte’ overvaller! Zeker een aanrader!

Door: Pam
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01