tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Escapebox - Wij komen op locatie in Zuid-Holland

Wat ga je doen?

Ben je een groot fan van escape rooms? Dan is de escape box echt wat voor jou! Breng de hersenkrakende raadsels en tikkende tijdbom naar de eettafel en speel dit unieke spel samen met je vrienden, familieleden of collega’s!

Het ultieme escape spel

Sta je te popelen om raadsels op te lossen? Houd je van uitdagingen? En bezwijk je niet onder tijdsdruk? Dan is het huren van een escape box een absolute aanrader! We hebben verschillende escape boxen, geheel variërend op niveau en leeftijd. Of het nu je eerste escape ervaring is, of je al enige ervaring hebt in het oplossen van puzzels, deze escape room box moet je eens gedaan hebben!

Een escape box is een bijzonder spel dat je kunt spelen met je groep vrienden, familie of collega’s. Het hersenkrakende spel is gebaseerd op de bekende escape rooms, waarbij je binnen een bepaalde tijd uit een kamer moet zien te ontsnappen door het oplossen van puzzels en raadsels.

De uitdaging wacht

Bij het openen van de Escape Box word je direct omgeven door flikkerende lichtjes, raadselachtige knoppen en merkwaardige geluiden. Het enigmatische pakket onthult zich als een tikkende tijdbom!
Maar wacht… “Er is een grote stopknop.” Dat klopt inderdaad. Echter, het is niet zo eenvoudig als het lijkt. De tijd stopt alleen als je verschillende ontsnappingsspelletjes voltooit.

Durf jij het aan?

Een scherp oog, een intelligent brein en een flinke dosis enthousiasme zijn vereist om deze uitdaging aan te gaan. Het is jullie taak om binnen 90 minuten de bomkoffer te deactiveren.
Dit is de meest dynamische Escape Box van dit moment.

Veel succes en vergeet niet… de klok tikt!

Geïnteresseerd in dit pakket?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het pakket

€ 17,50 tot € 25,- per persoon (incl. BTW)
10 tot 100 personen
1,5 uur
Wij komen op locatie in Zuid-Holland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01