tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite arrow head cross

Beoordelingen Fotofreules

Gemiddeld een 9,5 uit 4 beoordelingen

10 Beleving
9,5 Begeleiding
9,0 Prijs/kwaliteit
Beoordeling schrijven

FotoFeestjes - Zelf leren foto's maken

Het was een fantastisch feestje. De kinderen (9 a 10 jaar) vonden het geweldig. Lieve dames die goed aanvoelde wat de kinderen leuk vonden.

Heel leuk en leerzaam feestje. Echt even wat anders dan de standaard kinderfeestjes. De kinderen en wijzelf vonden het fantastisch. De begeleiding en uitleg was goed. De dames zijn zeer professioneel en enorm lief voor de kinderen.

Door: Jilske

FotoFeestjes - Zelf leren foto's maken

De kinderen vonden het geweldig!

Zodra de kinderen het fototoestel kregen gingen ze meteen enthousiast aan de slag. Aan de hand van de begeleiders kregen ze supertips om tot mooie foto's te komen. Het resultaat was dezelfde avond al te bewonderen. Kortom, een topfeestje en een heerlijke buitenactiviteit voor kinderen!

Door: Familie

FotoFeestjes - Zelf leren foto's maken

Super klantvriendelijk, een aanrader :)

Onze dochter van 11 had interesse om een fotofeestje te houden. Zij wilde meer leren over de basis van fotografie evenals samen met haar vriendinnen aan de slag gaan met een prof camera. Twee ervaren fotografen zouden de groep van in totaal 14 kids begeleiden. Helaas gooide storm Dennis roet in het eten. De dames van het fotofeestje waren echter super klantvriendelijk, begrepen onze keuze en lieten weten dat we de workshop kosteloos konden annuleren. Echt klasse! Zodra het beter weer is gaan we deze workshop zeker bij de dames volgen.

Door: Amalia

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01