starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Burlesque workshop - Mogelijk op elke locatie

Wat ga je doen

Voor een tikkeltje ondeugende dansworkshop kan onze Burlesque workshop uitkomst bieden. Ervaar het plezier bij de uitvoering van een leuke act en doe mee aan de workshop Burlesque.

Burlesque is halverwege de 19e eeuw ontstaan en uit Amerika overgewaaid als antwoord op het preutse tijdperk waarin de vrouwen leefden. Met uitdagende kleding en een speciale choreografie wisten de danseressen talloze mannenharten op hol te brengen en werden zij gezien als de voorlopers van de vrouwenemancipatie.

Vertaald naar deze tijd staat vrouwelijkheid en sensualiteit weliswaar nog steeds centraal, maar dan wel met een knipoog, waarbij attributen als een boa, veren, een stoel en een stok een belangrijke bijdrage leveren aan jouw dansperformance.

Burlesque is ideaal voor het organiseren van een vriendinnenuitje of een vrijgezellenfeest voor vrouwen.

Heb je interesse in deze workshop?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
In welke plaats wil je het uitje laten plaatsvinden?
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01