tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Agile Actiespel training voor teams - Wij komen op locatie

Wat ga je doen?

Stap uit de traditionele trainingsomgeving en omarm een interactieve Agile reis! Onze training is de ideale start voor teams die nieuw zijn in de wereld van Agile en Scrum. Geen eindeloze presentaties of ingewikkelde terminologieën, maar een frisse, speelse aanpak die de ins en outs van Agile onthult!

Waarom kiezen voor onze training?

  1. Teambuilding in Scrum-stijl - Speciaal ontworpen voor teams die elkaar nog niet goed kennen, maar wel samen de uitdagingen van een scrumteam aangaan. Bouw aan sterke banden terwijl je samen leert en groeit.
  2. Agile jeukwoorden en speels leren - Match de juiste Agile jeukwoorden met perfecte uitleg. Win de "sprint" en bewijs je Agile kennis met de Retro Memory! Onze spellen maken stoffige terminologie leuk en leerzaam.
  3. Originele interactieve ervaring - Zeg vaarwel tegen saaie trainingen! Duik in een wereld van originele, interactieve activiteiten die de principes van Agile boeiend overbrengen. Leer door te doen en onthoud de essentie van Agile werken op een speelse manier.

Klaar om de Agile wereld te verkennen op een manier die zowel plezierig als leerzaam is? Schrijf je team vandaag nog in voor onze interactieve training en ontdek hoe jullie samen de kracht van Agile kunnen ontketenen!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 58,- per persoon (incl. BTW)
8 tot 500 personen
Ongeveer 3 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands, Engels en Spaans
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01