tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Teambuilding

Teambuilding zorgt voor een hecht team en een positieve sfeer

Samen sta je sterk, ervaar de kracht van teamwork

Teambuilding: Samen werken aan een hecht team met originele teambuilding activiteiten. Een goede sfeer op de werkvloer, collega’s die elkaar vertrouwen, elkaar goed kennen en goed kunnen samenwerken zijn zaken die ten goede komen aan de prestaties. En zeg nou zelf: je ziet toch liever iedereen lachend naar het werk komen dan met tegenzin.

Daarom is het helemaal geen gek idee om hierin te investeren en eens in de zoveel tijd een leuk bedrijfsuitje, afdelingsuitje of personeelsuitje te organiseren met groepsactiviteiten die bijdragen aan de teambuilding.

Je kunt hierbij denken aan een actief uitje, maar ook creatief is er van alles mogelijk. Er zijn talloze indoor en outdoor groepsactiviteiten die zeker een positief effect zullen hebben op de teambuilding. Hier vind je 1001 leuke tips en ideeën voor groepsuitjes met teambuilding.

Filter 99 uitjes
Weergave:

Er zijn 99 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 24,50 per persoon
8 tot 500 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Een spannende zeskamp, maar dan net even anders. Creatief en Sportief! 

Tonen

Zeepkisten Grand Prix - Mogelijk op meerdere locaties!

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,9 uit 37 beoordelingen
Vanaf € 39,- per persoon
15 tot 200 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Team 1… Ready?... GO! Zeepkisten Grand Prix is een verrassende game, waarbij in teamverband zeepkisten worden gebouwd. De deelnemers sleutelen de zeepkisten in elkaar, maar spelen ook uitdagende spellen om geld te verdienen. Met het gewonnen geld kunnen bijzondere onderdelen worden gekocht om de zeepkist op te pimpen! In een zinderende finale race strijden de teams in de Zeepkisten… Grand Prix!

Tonen
€ 49,- tot € 24,50 per kamer
2 tot 6 personen
Tilburg
Korte omschrijving

Een boze man genaamd Enigma die vindt dat de maatschappij veel te snel en veel te veel digitaliseert, heeft een oplossing bedacht voor dit probleem. Hij vindt dat mensen tegenwoordig te veel met hun elektronica bezig zijn en hierdoor veel te weinig aandacht aan elkaar besteden. Hij heeft daarom bedacht om groepen mensen op te sluiten in een kamer vol spelletjes die we vroeger, voor de digitalisering, allemaal speelden. Zo wil hij deze ontwikkelingen zo goed mogelijk tegengaan!

Tonen

Ga voor de echte Hunger Games ervaring

Beoordeeld met een gemiddelde van 8,7 uit 1 beoordeling
Vanaf € 34,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Ermelo, Moordrecht, Nuenen, Slijk Ewijk
Korte omschrijving

In de echte Hunger Games is het een strijd op leven en dood. Zo ver zal het nu niet komen, maar lever strijd in vijf uitdagende spellen en ervaar hoe het is om te vechten om een hoge inzet. Ga met je groep vrienden of collega’s een felle strijd aan in een uitdagend parcours van Hunger Games spellen.

Tonen
Vanaf € 22,- per persoon
2 tot 36 personen
Amsterdam
Korte omschrijving

Een groeps- of bedrijfsuitje boeken bij een escape room in Amsterdam? Dat kan bij ons. Wij hebben namelijk meerdere escape rooms waardoor er wel 30 personen tegelijkertijd kunnen spelen.

Tonen
€ 120,- per kamer
4 tot 8 personen
Scheveningen
Korte omschrijving

Hou je wel van een uitdaging en zie jij in een Mission Impossible juist uitdaging en mogelijkheden? Kom dan naar Scheveningen en ontsnap met je team in 60 minuten uit deze haast onoplosbare situatie.

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
Vanaf 20 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Voor succes in het team is één factor het belangrijkste, een goede samenwerking. 

Bij ‘Samen staan we sterk’ ga je met elkaar aan de slag voor een gezamenlijk eindresultaat.Tonen

Robinson uitje op Scheveningen, Kijkduin en meer!

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,9 uit 4 beoordelingen
Vanaf € 15,- per persoon
Vanaf 10 personen
Hoek Van Holland, Kijkduin, Scheveningen, Wassenaar
Korte omschrijving

Robinson uitje draait om kracht, tactiek en handigheid. In teams strijden jullie om de titel - wie van jullie zijn de echte Robinsons? Teamwork, concentratie, communicatie en uithoudingsvermogen zijn cruciaal voor het behalen van de winst. Na een reeks van proeven beëindigen we de strijd in een gezamenlijk finalespel!

Tonen
€ 49,- tot € 89,- per kamer
2 tot 6 personen
Tilburg
Korte omschrijving

Jullie zijn terechtgekomen in een doolhof dat bestaat uit 10 ruimtes. Aan de andere kant van het doolhof bevindt zich het eeuwige geluk! Om dit eeuwige geluk te bemachtigen, is het aan jullie om binnen 60 minuten alle puzzels op te lossen en zo aan het einde van het doolhof te komen.

Tonen

Medieval Machines - Mogelijk in verschillende steden!

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 2 beoordelingen
Vanaf € 44,- per persoon
20 tot 90 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Een spannende strijd in middeleeuwse sferen barst los tussen de teams bij aanvang van Medieval Machines! Dit spel speel je in Eindhoven of op een nader te bepalen locatie. Met behulp van een bouwtekening ontstaat er een kasteel, katapult en strijdwagen die je in de finale tegen elkaar inzet om de strijd te beslissen.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01