tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

30 Seconds kampioenschap met presentator én onbeperkt borrelen met lekkere hapjes - op één van onze prachtige locaties

Wat ga je doen?

Ook zo gek op het bordspel 30 Seconds? Wie niet?! Dit intense, gezellige maar vooral hilarische uitje is een garantie voor een succes. Hier zal iedereen nog lang over napraten!
Wij organiseren 30 Seconds Kampioenschappen met echte prijzen op de mooiste horecalocaties van Nederland! Ben je op zoek naar een uitje die goed is voor de teambuilding, dan is dit de juiste keuze! Laat teams samenwerken op weg naar de titel "kampioen van jouw bedrijf"! Tijdens dit 3 uur durend teamuitje zitten genoeg pauzes om lekker onbeperkt te kunnen genieten van allerlei hapjes en drankjes!

Je kan de teams zelf samenstellen maar ook wij kunnen dit doen! Een hoop gejuich, gegil en intens fanatisme gegarandeerd.
Wij doen uiteraard vooraf de uitleg voor iedereen die het spel nooit eerder gespeeld heeft, binnen 1 minuut zit iedereen vol fanatisme mee te schreeuwen!

Tijdens deze middag of avond kun je heerlijk 3 uur lang onbeperkt borrelen terwijl er fanatiek gestreden wordt om de prijzen! Wij verzorgen uiteraard alle benodigdheden en de avond, middag of ochtend wordt op een zeer leuke manier aan elkaar gepraat door een quizmaster. De top 3 krijgt een echte bokaal en er zijn zelfs prijzen voor het gezelligste maar ook voor het slechtste team! WIj hebben dit al tientallen keren met veel succes georganiseerd. Het leuke element zit hem vooral in dat je elk kwartier tegen een ander team speelt (en zodoende dus tegen tal van collega's speelt).

 

Dit Nederlandse spel is uitermate geschikt voor teambuilding en is voor alle leeftijden leuk! Een perfect uitje voor gemixt publiek (vanaf 16 jaar).
De tijden en datum zijn volledig in overleg en de prijs is inclusief presentator, alle benodigdheden en bekers!

- Onbeperkt drinken inclusief (binnenlands gedestilleerd, bier, wijn fris etc.)
- Inclusief lekkere hapjes 

Kortom een topuitje gegarandeerd!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 49,50 per persoon (incl. BTW)
25 tot 100 personen
3 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief 3 uur drankarrangement
  • Inclusief quizmaster
Binnen
Nederlands

Gemiddeld een 10,0 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Het was een zeer geslaagde avond!

Het was een zeer geslaagde avond. Ieder team was aan de beurt en speelde tegen elkaar in meerdere samenstellingen. De organisatie was top. Jeroen weet heel goed het publiek aan te voelen en daar zich op aan te passen. De prijzen en de gehele organisatie was uit handen waardoor wij (PV) zelf ook een leuke avond uit hadden. Jeroen is makkelijk te bereiken en bespreekt van te voren de hele avond goed met je door. Kortom een avond genieten voor jong en oud. Zeker een aanrader voor een leuk uitje voor een personeelsvereniging ook voor grote groepen. Ook de locatie was top geregeld, genoeg parkeergelegenheid. Wij waren met een grote groep en het restaurant bracht alle gerechten vlot door. alle gerechten waren van goede kwaliteit en smaak. Na het eten gingen we naar een klein zaaltje waar het spel gespeeld ging worden. Na het spel volgende de prijsuitreiking ook dit was leuk in elkaar gezet, er was zelf een special prijs voor de meeste fanatieke speler. Hierna was er nog gelegenheid om aan de bar met collega's na te borrelen en de leuke avond af te sluiten.

Kortom een zeer geslaagde avond.

Door: Roy
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01