tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Wat ga je doen?

Het verkeer en de andere automobilisten zijn onvoorspelbaar. Een klein moment van onoplettendheid of een extreme weersomstandigheid kan ervoor zorgen dat je voor lastige situaties in het verkeer komt te staan. De meeste automobilisten beheersen de basisvaardigheden van het autorijden, zoals inparkeren. Maar kunnen jullie ook allemaal een correctie noodstop maken? Weet je hoe je moet omgaan met aquaplaning? Kan je op de juiste manier handelen wanneer jouw auto in een slip raakt, of belangrijk nog: voorkomen dat jouw voertuig in de slip raakt? Dit lijkt simpel, maar heb je dit ooit echt getraind? Zitten jouw collega's veel op de weg en wil je hen een veilige manier van autorijden aanleren? Of lijkt de slipcursus je ook gewoon een leuk en spectaculair uitje? 

De slipcursus kan worden gegeven in Almere, Breda, Den Haag, Eindhoven en Leeuwarden. 

Afhankelijk van de gekozen tijdsduur (1,5 uur, 2 uur, 3 uur, 4 uur of een hele dag) worden diverse onderdelen tijdens de slipcursus behandeld. Hierbij kan je denken aan de juiste stuur- en zithouding, noodstop op droog en glad wegdek, het corrigeren en voorkomen van een voertuig dat in de slip raakt en uitwijken. Hier kunnen wij nog diverse aanvullingen aan toevoegen zoals een ongevalssimulator, een theorie-examen of een wedstrijd 'De slechtste chauffeur'. Daarnaast is de slipcursus ook aan te vullen met bijvoorbeeld helikopter vliegen, quad rijden, off-road rijden, RIB-boot varen, sportwagen rijden, karten, segway rijden, solex rijden of teambuilding. Genoeg dus om er een geslaagd programma van te maken! Wij kijken graag met jou samen naar de mogelijkheden voor jouw groep! 

Ben je ook zo enthousiast geworden over de slipcursus? We komen graag met je in contact om samen een programma samen te stellen dat volledig aansluit bij jullie groepsgrootte en wensen. 

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 59,- per persoon (incl. BTW)
10 tot 120 personen
Vanaf 2 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01