tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Workshop pimp je plantenpot - Wij komen op locatie

Wat ga je doen?

Heb jij ooit wel eens een plantenpot gepimpt? Nee? Voor alles een eerste keer! In deze creatieve workshop kun jij al jouw creativiteit en fantasie kwijt. Je krijgt een pot om te beschilderen. Je mag ook je eigen (oude) plantenpot gebruiken, zo niet dan heb ik altijd potten bij me. En ik kom ook nog naar jou toe!

Wat je schildert bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Heb je te weinig inspiratie? Dan heb ik allerlei leuke voorbeelden en help ik je graag op weg.  Het wordt een unieke pot. Er is geen tweede zoals deze. Als je de pot achteraf met een vernislaag behandeld dan kan je hem zowel binnen als buiten neerzetten. Dus leuk voor in huis maar ook in de tuin. Het fijne aan een workshop aan huis is dat ik alles mee neem wat we nodig hebben om er een geslaagde workshop van te maken. Het enige wat je zelf moet regelen is een tafel en stoelen om aan te zitten. Mocht dit niet lukken, dan kan ik ook dit zelf meenemen. Oftewel volledige ontzorging.

Ik ga mijn uitereste best doen jullie zo veel mogelijk te ontzorgen en er een fantastische workshop van te maken, voor jou en jouw familie, vriend(innen)groep, moeder/dochter, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of…….. noem maar op! Er is ook een mogelijkheid om tegen bijbetaling van € 4,00 een wijntje inclusief knabbeltje te bestellen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 38,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 8 personen
Ongeveer 2,5 uur
Wij komen op locatie in Brabant, Limburg en Zeeland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands, Engels en Duits
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01