tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer werken met specifieke materialen
Workshop met keramiek

Creatief aan de slag met mozaïek of servies tot aan de mooiste potten

Workshop met keramiek: Van gewoon naar uniek

Keramiek is een verzamelnaam voor alle voorwerpen van aardewerk, steengoed en porselein. Het woord komt van het Griekse woord ‘keramos’ dat drinkvat of aardewerkvat betekent. Denk dus bij een workshop met keramiek bijvoorbeeld aan het creatief bezig zijn met serviezen of tegels, maar ook met glas of klei.

Lees verder

Keramiek leent zich heel goed om te beschilderen dus er zijn heel veel verschillende workshops waarbij je met verschillende technieken servies kunt beschilderen of andere voorwerpen zoals beeldjes van dieren of mensen. Een leuk voorbeeld daarvan is wit servies met blauwe patronen beschilderen, waardoor een je een moderne variant van het Delfts blauw krijgt. Maar ook met de stippen techniek of met schilderen op glas is er van alles mogelijk.

De workshops zijn eigenlijk altijd inclusief het materiaal waarmee jullie aan het werk gaan. Je hoeft dus niets zelf mee te nemen. Vaak is het nog wel nodig om het beschilderde materiaal thuis zelf of in de oven van de workshop-locatie na te bakken. In dat laatste geval kun je het dan later ophalen of ondertussen nog een andere leuke creatieve activiteit doen.

 

Weergave:
Tonen
Op aanvraag
6 tot 25 personen
Wij komen op locatie in Utrecht, Gelderland, Friesland, Flevoland en Zeeland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01