tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Workshop houtbranden - Maak je eigen borrelplank - Wij komen op locatie in Noord-Nederland

Wat ga je doen?

Ontdek de kunst van houtbranden oftewel pyrografie. Houtbranden is super leuk om te doen tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of familieuitje. Het is niet moeilijk, dus ook zeker geschikt als er minder creatieve mensen in de groep zitten. Iedereen gaat naar huis met een mooie borrel- of woonplank. 

Tijdens de workshop houtbranden maken we een borrelplank of een woonplank. Eerst gaan we oefenen op een oefenplankje. Daarna kun je kiezen uit een tal van tekeningen en quotes die we meenemen. Deze afbeeling/quote zetten we vakkundig over op de borrelplank/ woonplank. Heb je zelf een quote of een afbeelding die je heel graag op je borrelplank wilt hebben? Neem deze gerust mee naar de workshop houtbranden. Als alle afbeeldingen/ quotes zijn overgenomen, gaan we met het echte werk beginnen met een ontzettend tof eindresultaat. 

De workshop duurt ongeveer 2-2,5 uur en wij komen bij jou op locatie. Voor de workshop is het fijn als iedereen aan een tafel kan zitten. Een houtbrander gebruikt ongeveer 30 watt. Hierdoor is het ook mogelijk om met grote groepen hout te branden. 

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 32,50 per persoon (incl. BTW)
8 tot 200 personen
2 tot 2,5 uur
Wij komen op locatie in Noord-Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01