tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Teambuilding met de Handpan - bij jou op locatie

Wat ga je doen?

Ervaar de verbindende magie van de handpan tijdens onze workshop! Dit is een vernieuwende groepsactiviteit die deelnemers samenbrengt om prachtige muziekstukken te creëren. Het verloop van de workshop is vlot en deelnemers hebben al snel de controle over het instrument, waardoor ze binnen het eerste half uur al de eerste melodien, ritmes en klanken kunnen spelen. Vervolgens begint de gezamenlijke compositie, waarbij elke deelnemer een tijdelijke rol krijgt toegewezen, van percussie tot solist. Tijdens de workshop worden de rollen regelmatig gewisseld zodat iedereen kan ervaren hoe het is om de groep te dragen of juist er tussenuit te springen. De workshop omvat belangrijke eigenschappen die nodig zijn voor functionele deelname in een groep, zoals goed luisteren, opletten en ruimte geven of juist durven nemen.

Onze workshop is ideaal voor verschillende doeleinden. Of je nu op zoek bent naar een gezellig uitje met de familie of juist naar een manier om de teamspirit in je bedrijf te versterken, onze workshop is de perfecte oplossing. Verschillende bedrijven, zoals de HEMA en Albert Heijn, hebben onze workshop al met succes gebruikt om de teamgeest te bevorderen. Want muziek verbindt, zowel als groep als onderling.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 50,- tot € 70,- per persoon (incl. BTW)
6 tot 25 personen
1,5 tot 3 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01