tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Piemel pimpen met Miss Fucksia

Wat ga je doen?

Zin in een leuke creatieve activiteit met een pikant tintje? Miss Fucksia heeft een te gekke manier om jouw vrijgezellenfeest, vriendinnen- of vriendenuitje, babyshower of personeelsuitje in te vullen. Piemel pimpen met Miss Fucksia!

Hoe werkt het? Miss Fucksia komt naar jullie toe met gipsen piemels, verf en versieringen, zoals glitters, lintjes, veren, plaksteentjes, je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Laat je creativiteit helemaal los op je eigen piemel. Deze activiteit duurt ongeveer 2,5 uur. De piemels zijn 18 cm groot en voor de bruid of bruidegom hebben we een extra grote piemel van 22 cm. Ben jij niet zo van de piemels? Geen probleem. Miss Fucksia heeft ook vagina tegeltjes van 15 x 15 centimeter met een lusje om op te hangen. Tijdens het drogen van de piemel heeft Miss Fucksia leuke games mee om de tijd op te vullen. Natuurlijk geheel in het thema en je hebt kans om nog een leuk prijsje te winnen ook.

Waar kan je piemel pimpen? Dat is het mooie van Miss Fucksia. Zij komt naar jou toe. Het kan dus bij jouw thuis aan tafel of in de tuin, maar ook in de kroeg of bijvoorbeeld in een kantine. Jij zorgt voor voldoende zitplaatsen en eten en drinken en Miss Fucksia zorgt voor de rest.

Wie maakt de mooiste piemel? Samen met jouw groep vriendinnen of vrienden of collega's beslis je aan het einde wie de mooist piemel heeft gemaakt. De winnaar krijgt een leuk prijsje. Natuurlijk mag iedereen zijn eigen piemel of tegeltje mee naar huis nemen.

Zin in een workshop piemel pimpen met Miss Fuckia? Vraag nu geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en de kosten. 

De aangegeven prijs is voor groepen tot 10 personen, vanaf 10 personen geld een staffelkorting.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 38,- tot € 44,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 10 personen
Ongeveer 2,5 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands, Engels en Duits
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01