tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer erotische uitjes
Piemel pimpen

Een knotsgekke en creatieve workshop piemels pimpen

Stap in een hilarische en creatieve wereld met onze workshop Piemels Pimpen! Ga aan de slag met het versieren en opvrolijken van piemelvormige objecten. Perfect voor vrijgezellenfeesten of gewoon voor een lachwekkende ervaring met vrienden. Ontdek nu onze ondeugende en unieke workshop en breng wat humor in je creatieve uitspattingen! 

Deze workshop biedt een speelse en artistieke ervaring waarbij je de kans krijgt om piemelvormige objecten te versieren en te personaliseren. Hier zijn vijf redenen waarom mensen genieten van deze creatieve activiteit: 

 1. Piemels Pimpen is een creatieve uitlaatklep waarbij je je artistieke vaardigheden kunt gebruiken en je eigen unieke stijl kunt laten zien. Het is een leuke en onconventionele manier om je creativiteit te uiten. 
 2. Deze workshop brengt vaak een lach op ieders gezicht. Het creëren van kunst op een ongewone vorm zorgt voor humor en een luchtige sfeer waarin je samen met anderen kunt genieten van een beetje ondeugend plezier. 
 3. De versierde piemelobjecten kunnen dienen als grappige en originele cadeaus voor speciale gelegenheden. Het is een geweldige manier om een uniek en memorabel geschenk te creëren dat zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger zal toveren. 

Wat is de doelgroep van de workshop Piemels Pimpen?

Deze workshop is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een creatieve en humoristische ervaring. Het kan interessant zijn voor vriendengroepen, vrijgezellenfeesten, teambuildingactiviteiten of gewoon voor degenen die graag iets anders willen proberen en hun creatieve vaardigheden willen ontdekken. 

Veelgestelde vragen over de workshop Piemels Pimpen

 1. Worden er piemelobjecten verstrekt tijdens de workshop?  
  Ja, tijdens de workshop worden piemelvormige objecten verstrekt die je kunt versieren en pimpen. Er zijn verschillende materialen en decoratieve elementen beschikbaar om uit te kiezen. 
 2. Is deze workshop alleen voor vrouwen?  
  Nee, de workshop staat open voor iedereen, ongeacht geslacht. Het gaat om creativiteit en plezier, ongeacht je achtergrond of identiteit. 
 3. Moet ik mijn versierde piemelobject mee naar huis nemen?  
  Ja, de versierde objecten mag je uiteraard mee naar huis nemen. Ze zijn bedoeld als persoonlijke creaties en kunnen dienen als decoratie of grappige geschenken. 
 4. Kan ik de workshop boeken voor een speciale gelegenheid, zoals een vrijgezellenfeest?  
  Ja, de workshop kan worden geboekt voor verschillende gelegenheden, waaronder vrijgezellenfeesten
 5. Moet ik iets meenemen naar de workshop?  
  Het enige wat je hoeft mee te nemen is je enthousiasme en een open geest. Alle benodigde materialen worden verstrekt tijdens de workshop. 

Ben je klaar om je creatieve kant te ontdekken en een hilarische en unieke workshop Piemels Pimpen te ervaren? Boek nu en maak je klaar voor een lachwekkende en artistieke belevenis! 

Weergave:
11 piemels pimpen
Een collage van een workshop piemels pimpen Tonen
€ 38,- tot € 44,- per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Een vrouw in een trouwjurk die naast een rij dildo's ligt Tonen
€ 20,- tot € 55,- per persoon
8 tot 25 personen
Den Haag, Scheveningen
Bekijk uitje
Een versierde dildo op een tafel Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.8 uit 5 beoordelingen

DIY pakket - Workshop lullen pimpen

€ 9,50 per persoon
Vanaf 1 persoon
DIY-pakketten worden verzonden door heel Nederland
Bekijk uitje
Tonen
€ 15,- tot € 25,- per persoon
Vanaf 10 personen
Den Haag, Scheveningen
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 8.7 uit 1 beoordeling

Chocolade piemel of poesie pimpen in Den Bosch

Vanaf € 38,50 per persoon
Vanaf 2 personen
Den Bosch
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01