tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Nostalgische solexdag in Oirschot

Wat ga je doen?

Pure nostalgie wanneer je deelneemt aan onze Nostalgische Solexdag in Oirschot. Maak kennis met het Bourgondische Brabant door het maken van een Solextour langs gezellige kerndorpjes, leuke bezienswaardigheden en volop horecagelegenheden. En dat allemaal in een prachtige natuurlijke omgeving voor een extra nostalgisch effect.

Daarna kunnen jullie, indien gereserveerd, genieten van een overheerlijk broodbuffet die wij voor jullie verzorgen. Nadat jullie zijn uitgebuikt maken jullie je op voor deel 2 van dit leuke middagarrangement.
De puzzeltocht op de vierwielige trapkar is ook erg leuk. Deze trapkar biedt plaats aan 4 personen. Ieder team krijgt een verrassingspakket met opdrachten. Tussendoor wordt even gepauzeerd.

Na de prijsuitreiking van een flesje speciale wijn voor de winnaars, kan er als bedrijfsuitje of ander gezellig groepsuitje, bovenop deze Nostalgische Solexdag, ook nog een maaltijd genuttigd worden.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 49,90 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 8 personen
6 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief 1 drankje
Buiten
Nederlands

Gemiddeld een 8,0 uit 2 beoordelingen

8,0 Beleving
8,0 Begeleiding
8,0 Prijs/kwaliteit

Perfect

Wij hebben een enorme leuke dag gehad.
Wat een activiteiten keuze Geweldig hoe het allemaal geregeld wordt. Niets was teveel
Toon team bedankt !!

Door: van Driel

Superdag

Wij zijn onlangs met ons bedrijf bij Toon Vertier geweest voor de Solexdag. Via deze weg willen wij onze complimenten maken over de verzorging van de dag. Alles was echt top geregeld, personeel deed er alles aan om ons een zeer geslaagde dag te bezorgen. Zeker een aanrader!!

Door: Maarten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01