tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite arrow head location arrow search load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer uitjes op wielen
Toertocht

Van lopend, op de fiets tot aan de tofste vervoermiddelen, toeren is leuk

Een toertochtje maken is een aangename bezigheid die men al eeuwenlang gebruikt om zich een beetje te ontspannen en de omgeving te bekijken. Terwijl je je op een rustig tempo door het landschap voortbeweegt, kun je genieten van de omgeving, de natuur en het gezelschap om je heen.

Lees verder

Alleen vroeger waren de vervoersmiddelen wat beperkter. Een paard of paard en wagen of een luxere uitvoering in de vorm van een koets en dan had je het wel gehad. De toertocht van tegenwoordig kun je maken met een bijna onuitputtelijke lijst van vervoersmiddelen.

Oldtimers, jeeps, busjes, scooters, solexen of tuk tuks als je graag de motor hoort ronken. Wat stiller is het met een elektrisch voertuig. Dan kun je denken aan e-bikes, e-choppers, segways of twizy’s. Op eigen kracht voortbewegen kan natuurlijk ook met een fiets, tandem of kickbike.

En dan kan het toeren beginnen. Laat je leiden door een gids, zoek zelf de weg met kaart, gps of puzzeltocht of maak er een rally van. Er zijn talloze spelelementen in te bouwen die een toertocht op een hoger plan tillen. Zo is er voor ieder gezelschap en voor iedere gelegenheid een perfecte toertocht te organiseren waarbij ook eten & drinken of andere activiteiten ingepast kunnen worden naar wens.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01