tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

GPS experience - Mogelijk in elke stad in Nederland

Wat ga je doen?

Met een GPS door stad en natuur. Met een rugzak gevuld met een vragenlijst en andere benodigdheden gaan de teams op pad. Elk team legt een andere route af en zal onderweg opdrachten in teamverband gaan uitvoeren. Welk team heeft de meeste opdrachten en vragen goed en vind de weg met de GPS?

Dit lijkt makkelijker dan het is. Op de vragenlijst kom je vragen tegen over de omgeving, maar hierin verwerken wij ook vragen die gaan over elkaar, ‘Hoe goed ken jij je collega’s?’ Tijdens deze teambuilding kunnen er allerlei unieke vervoersmiddelen worden ingezet zoals; tandems, kano’s, kickbikes, segways en natuurlijk kan de GPS tocht ook lopend worden afgelegd.

Wil jij je collega’s beter leren kennen of wil je gewoon een gezellig teamuitje in de buitenlucht? Dan is onze GPS experience iets voor jouw team.

Deze GPS tocht mix je makkelijk met een borrel, personeelsfeest, diner of in combinatie met één van onze andere arrangementen. Wat dacht je ervan om de dag beginnen met deze GPS tocht, vervolgens heerlijk te eten samen met je collega’s om vervolgens de dag af te sluiten met een hilarische pubquiz?

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 35,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 20 personen
3 uur
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands

Gemiddeld een 10,0 uit 3 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Genieten van de omgeving en van elkaar.

De afwisseling is leuk, lekker buiten bezig zijn en opdrachten maken. Even helemaal ergens anders mee bezig zijn dan met je werk en je leert elkaar toch weer op een andere manier kennen.

Door: A.Vijge

Een hele leuke manier om samen meer moois van en in Nederland te ontdekken!

De paden op, de lanen in!!!

Door: L. van ‘t Einde
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01