tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
GPS tochten

Navigeer snel naar de leukste GPS tochten.

Onderneem een spannende gezellige tocht en navigeer met GPS

Een tocht maken met behulp van GPS is een bijzonder aangename vrijetijdsbesteding, waarbij een goede navigatie altijd centraal staat. Je hebt hele spannende GPS-tochten, waarbij geheimen moeten worden ontrafeld, terwijl er ook GPS wandeltochten door zowel de natuur als in een stad worden georganiseerd.

Neem de beste route, ontwijk hindernissen en laat je niet afleiden, want tijdens elke GPS-tocht kom je altijd voor verrassingen te staan. Samenwerken is een must, dus lenen dit soort tochten zich ook uitstekend voor een groepsuitje of bedrijfsuitje, waar het op teambuilding aankomt. Maar ook als familie-uitje of voor een vrijgezellenfeest is dit een zeer leuk tijdverdrijf.

GPS-tochten komen in allerlei varianten voor. Zo kun je naast de gewone wandeltochten ook op pad met auto’s, scooters, fietsen tot zelfs steps. Gegarandeerd een lekker dagje uit met volop avontuur en afleiding!

Filter 33 uitjes
Weergave:

Er zijn 33 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 85,- per auto
1 tot 12 persoon
Lisse
Korte omschrijving

Ontdek de hotspots van Zuid-Holland met dit Corona Proof uitje! Verken op eigen houtje en op een duurzame manier het oer-Hollandse landschap in de Provincie Zuid-Holland. Een leuke tour met stops langs de prachtige bloemenvelden, authentieke molens en lange zandstranden in een 2-persoons Renault Twizy met een vaste GPS route naar keuze.

Tonen
Vanaf € 65,- per auto
2 tot 12 personen
Lisse, Noordwijk (ZH), Noordwijkerhout
Korte omschrijving

Heb je ze wel eens zien rijden? De superschattige en hippe elektrische tweepersoons autootjes? Nu krijgen jullie zelf bekijks terwijl jullie rondrijden op ontdekkingstocht langs de leukste plaatsen van Zuid-Holland met een tour naar keuze in de Renault Twizy.

Tonen
Vanaf € 19,50 per persoon
8 tot 80 personen
Raamsdonksveer
Korte omschrijving

Jullie worden ontvangen in Fort Lunet te Raamsdonksveer. Hier krijgen jullie eerst een kleine maar duidelijke uitleg over het rijden met een tandem. Geloof ons, dit is lastiger dan het lijkt maar gelukkig wel hilarisch! Hierna zal de GPS Tandem Challenge van start gaan.

Tonen
€ 50,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Eindhoven
Korte omschrijving

Dit outdoor arrangement in Eindhoven heeft een hoog gezelligheidsgehalte. Het bestaat uit een warm welkom, waarbij je opgewacht wordt met koffie, thee en cake.

Tonen
€ 32,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Veluwe
Korte omschrijving

Spanning, competitie en sensatie op de Veluwe! Met GPS, step, fiets, videocamera, antwoordkaart en telefoon word je op pad gestuurd met je team. Werk samen om de opdrachten te vervullen!!

Tonen
Vanaf € 12,50 per persoon
8 tot 30 personen
Provincie Gelderland
Korte omschrijving

Kies een GPS-game die het beste bij jouw wensen aansluit en ga los met je vriendengroep, familie, vrijgezellenfeest of collega’s! Wij hebben verschillende leuke buitenspellen die gegarandeerd voor een spannende en leuke middag zullen zorgen.

Tonen
Vanaf € 169,- per persoon
Vanaf 6 personen
Dieren, Veluwe
Korte omschrijving

Voor een heerlijk weekend weg in eigen land samen met je vriendinnen, voor een vrijgezellenfeestje of zomaar, is er op de Veluwe wel een heel aanlokkelijk arrangement voor jullie te boeken.

Tonen
€ 59,- per persoon
Vanaf 16 personen
Veluwe
Korte omschrijving

 Ga terug in de tijd en beleef de Grebbelinie zoals in 1940 met Jans’ verkenningsmissie. Weet jij ongezien op verkenning te gaan door vijandelijk gebied? Keren jij en je team veilig terug naar het hoofdkwartier?

Tonen
Vanaf € 59,- per persoon
Vanaf 16 personen
Garderen, Uddel, Vaassen, Veluwe
Korte omschrijving

Een actief teambuildingsevenement waarbij samenwerking en communicatie de twee belangrijkste onderdelen zijn. Er staat je een onvergetelijke dropping te wachten waarin je met je peloton achter de vijandelijke linies een verkenningsmissie moet uitvoeren. Met GPS, een speciale outfit, een gepantserde koffer met instructies en de benodigde communicatiemiddelen, moet je zoveel mogelijk militaire objecten lokaliseren en zo min mogelijk door de vijand opgemerkt worden.

Tonen
Vanaf € 350,- per persoon
Vanaf 20 personen
Texel, Waddeneilanden
Korte omschrijving

Een groene militaire oldtimer met alleen in de laadbak een koffer met instructies, roadmaps, kaarten en een gps. Bij aankomst op het hoofdkwartier ziet u de authentieke militaire voertuigen en Korporaal Jan al klaar staan. Tijd voor een duidelijke briefing aan de rekruten.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01