tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Wat ga je doen?

Verbinding, fun en energie is waar het om draait. Met je team zoveel mogelijk punten scoren aan de hand van het uitwerken van de uitdagende opdrachten: alleen met een ‘all-for-one’-mentaliteit gaat een team het redden. Hoe groter het aantal teams, hoe groter de competitie! De verschillende teams spelen samen ieder aan hun eigen tafel, maar zij spelen tegelijkertijd in één grote ruimte. Dit zorgt voor hilariteit, energie en een sterk competitiegevoel en verhoogd adrenalinelevel!

Ieder team van 4 tot 5 deelnemers komt samen aan een (sta)tafel met daarop een kist die op slot zit. Elk team krijgt een eigen kist en het doel van het spel is om de kist zo snel mogelijk te openen en binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten weten op te lossen. Elk team krijgt een eigen tablet die aangeeft waar je bent 
in het spel en waarop antwoorden kunnen worden ingevoerd. De tablet geeft codes en er kunnen hints worden opgevraagd als men niet verder komt in het spel. 
Dit zorgt voor 100% betrokkenheid. Na de uitleg van het spel moet men direct van start om de eerste opdracht op te lossen en de box te openen. Daarna wijst de interactive tablet de weg in het spel en geeft aan met welk opdracht je bezig bent. Vanaf dat moment is het een race tegen de klok en is het de bedoeling dat men zoveel mogelijk opdrachten oplost en de hoogste score behaald. Er komen allerlei verschillende thema's aan bod en hoe verder men komt hoe meer sloten er gekraakt worden!

Wie de winnaar is van de Connect & Collab? Het team dat aan het einde van de game de meeste punten heeft verzameld! Terwijl de klok tikt wordt regelmatig de tussenstand getoond, waardoor het een spannende competitie is van begin tot eind. Het spel is deels door software gestuurd: elk team wordt continu gemonitord en uitgedaagd waardoor ze continu willen blijven spelen. Mochten team vastlopen, dan kunnen ze via de tablet hints aanvragen of een opdracht overslaan. Alle teams en deelnemers spelen gegarandeerd van de eerste tot de laatste minuut vol drive, passie en fun!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 21,20 tot € 35,70 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 35 personen
1 tot 1,5 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01