tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Bierproeftochten in en om Nijmegen

Wat ga je doen?

Maak een interessante bierproeftocht, brouwerijtour of walking dinner te voet door Nijmegen. Ontdek de bierhistorie van de oudste stad van Nederland of laat je meenemen in het oorlogsverleden van deze bijzondere stad, afgewisseld met de lekkerste bieren.

Geen droge stadswandeling, maar een totaalervaring. Onze tourbegeleiders zijn dan ook historici, biersommeliers, bierkenners en horeca-experts met een onmetelijke passie voor Nijmegen en de Nijmeegse cultuur. Door onze horeca-achtergrond en uitgebreide kennis van de oudste stad van Nederland, laten wij tijdens een bier tour een kant van Nijmegen zien die voor veel mensen (zelfs Nijmegenaren) verborgen blijft. Wij geven je het beste wat Nijmegen te bieden heeft. Oud, nieuw, historie, culinair voedsel, bier tochten, gezellige mensen en ga zo maar door! Onze tours onderscheiden zich door kwaliteit, humor, ervaring en maatwerk en er is volop tijd om te genieten van culinair Nijmegen. Laat ons jouw wensen en ideeën weten; dan maken wij er voor jullie en met jullie een geweldige en onvergetelijke bier tour van. Vol met historie en feitjes over Nijmegen!

We hebben verschillende tours zoals de Bierproeftocht van 3 uur waarbij de mooiste biercafés van de stad worden bezocht. De Nijmeegse brouwerijen tour brengt je langs 3 brouwerijen. Wil je alles weten over Nijmegen als oorlogsstad? Kies dan voor de Battlefield-biertour met als thema de operatie Market Garden. Ons walking dinner is een diner concept waarop je na elke gang van locatie veranderd en zo is er telkens een nieuwe verfrissende setting.

Onze veelzijdige bierbelevingsactiviteiten zijn ideaal voor een dagje met vrienden, familie of je collega’s. Alle activiteiten in Nijmegen boek je vanaf 15 personen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 40,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 15 personen
Vanaf 3 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief 5 drankjes
  • Inclusief bittergarnituur
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands, Engels en Duits
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01