tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather info home pictures2 lightbulb pine-tree

Workshop Fotografie op elke locatie in Nederland

Omschrijving

Met een fototoestel en/of smartphone in de hand gaan jullie tijdens deze workshop fotografie op zoek naar de ideale foto. Onder begeleiding maken jullie foto's en wordt jullie stap voor stap uitgelegd hoe je de mooiste foto's schiet. Eventuele wensen kunnen vooraf kenbaar worden gemaakt zodat wij hierop in kunnen spelen tijdens deze leerzame workshop.

Om een voorbeeld te noemen kan de nadruk op de technische kant van het fotograferen komen te liggen. Ook kan aandacht geschonken worden aan compositie en vormgeving, waardoor foto’s veel meer zeggingskracht krijgen. Na het tonen van veel voorbeeldfoto’s tijdens een presentatie gaan jullie zelf aan de slag met jullie eigen uitgekozen thema.

De workshop Fotografie is voor elke groep geschikt die zich in de wereld van de fotografie wil verdiepen. Misschien ontwikkel je wel een nieuwe passie of hobby?

De foto's die tijdens de workshop zijn gemaakt worden besproken en krijgen jullie mee naar huis als aandenken aan deze leuke ervaring. Al meer dan 4.000 enthousiaste deelnemers gingen jullie voor!

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

Op aanvraag
Vanaf 10 personen
3 tot 8 uur
Binnen of buiten
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Je gebruikt je eigen smartphone
  • Inclusief begeleiding

Gemiddeld een 9,0 uit 3 beoordelingen

9,4 Beleving
9,4 Begeleiding
8,0 Prijs/kwaliteit

leerzaam, leuk en gezellig

Leerzame cursus over de beginselen van fotografie. Goede, enthousiaste begeleiding. Prima dus!!

Door: Flip

Leuk en leerzaam.

Na wat technische uitleg werden we met opdrachten het centrum ingestuurd. Je merkt meteen dat je heel anders naar dingen kijkt en de omgeving veel meer in je opneemt. Daardoor zie je opeens dingen die je normaal totaal niet zouden opvallen. Het was een geweldige ervaring en heel leuk om te doen.

Door: Sander
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?