tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

String art workshop op locatie in Noord-Holland - de combinatie van spijkers en wol

Wat ga je doen?

Ontdek de magie van string art! In de 19e eeuw werd deze prachtige kunstvorm uitgevonden door Mary Everest Boole om wiskundige ideeën op een speelse manier aan kinderen uit te leggen. Vandaag de dag heeft string art nog steeds een vleugje wiskunde in zich, maar staat het vooral bekend als een prachtige vorm van kunst!

Tijdens deze boeiende 3 uur durende workshop krijg je de kans om zelf string art te creëren. Je hebt keuze uit verschillende fascinerende figuren, zoals een kolibrie, poes, zeepaardje of hert.

Ik zal je stap voor stap begeleiden in het opbouwen van je string art kunstwerk. We gaan aan de slag met spijkers en hamers, en je hebt een ruime selectie aan kleurrijke wol om jouw creatie helemaal naar eigen smaak vorm te geven.

Wat kan je van mij verwachten tijdens de workshop?
Uiteraard zorg ik voor alle benodigde materialen en gereedschappen, zodat jij volledig kunt focussen op het maken van je kunstwerk. Ik kom op de afgesproken datum en tijd naar jouw locatie, waar we samen gezellig aan de slag gaan. Binnen 3 uur tijd heb jij je string art kunstwerk voltooid en kun je het direct tentoonstellen.

Wat verwacht ik van jou tijdens de workshop?
Zorg voor een stevige werktafel waar we met z'n allen aan kunnen werken. En het allerbelangrijkste: breng een waanzinnig goed humeur en een dosis enthousiasme mee, want samen gaan we er een creatief avontuur van maken!

Schrijf je nu in voor deze inspirerende workshop en ontdek de prachtige wereld van string art. Laat je verbeelding spreken en creëer een uniek kunstwerk dat jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 35,- per persoon (incl. BTW)
4 tot 10 personen
Ongeveer 3 uur
Wij komen op locatie in Noord-Holland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01