tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro kids time weather

Sportief feestje kinderfeestje - Kies uit 3 verschillende sporten

Wat ga je doen?

Wil jij ook een sportief kinderfeestje, waarbij je met al je vriendjes en vriendinnetjes jouw favoriete sport kunt beoefenen? Dit kinderfeestje kan worden ingevuld naar de wensen en behoeften van de jarige. Tijdens dit kinderfeestje staat plezier en sport centraal.

De kinderen gaan aan de slag met een keuze uit de onderstaande sporten, deze sporten kunnen in overleg ook in combinatie worden aangeboden.

  • Bubbelbal (7+ jaar)
  • Archery tag (7+ jaar)
  • Lasergamen

Archery Tag is een combinatie tussen paintballen en trefbal, maar dan met pijl en boog. De kinderen gaan aan de slag met pijl en boogschieten waarbij ze op het eind ook tegen elkaar spelen. Bij dit eindspel dragen de kinderen een beschermend masker.

Bubbelbal is een sport waarbij het bovenlichaam in een bal zit. Alle spelers gaan de strijd tegen elkaar aan in hun eigen bubbel. Wie is de sterkste in de ring? Wie kan de mooiste koprol? En wie wint er met bij het afsluitende potje bubbelbal voetbal

Bij het lasergamen gaan de kinderen de strijd aan tegen elkaar aan met hun eigen pistool. Ze kunnen schuilen achter de obstakels zodat ze niet geraakt worden. Wie kan het het beste schieten? 

Het sportieve kinderfeestje kan worden gegeven op een binnen- of buitenlocatie. Het feestje staat altijd onder begeleiding van een sport- en beweegprofessional om de kinderen op een plezierige en veilige manier te begeleiden.

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

€ 12,50 per kind (incl. BTW)
Exclusief reiskosten
8 tot 30 kinderen
Vanaf 1 uur
Binnen en buiten
Wij komen op locatie in Nederland

Gemiddeld een 9,4 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
8,0 Prijs/kwaliteit

Aanrader

Rules heeft vanuit zichzelf de gave om aan te voelen wat kinderen werkelijk nodig hebben. Zijn methode bij B-Better is zeer vernieuwend en een werkelijke aanrader.

Door: Maarten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01