tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro kids time weather home pictures2 flame

Sportief feestje kinderfeestje - Kies uit 3 verschillende sporten

Wat ga je doen?

Droom jij al jaren van een kinderfeestje vol sportieve uitdagingen en avontuur? Dan is ons sportieve kinderfeestje precies wat je zoekt! Laat jij en al je vriendjes en vriendinnetjes jullie favoriete sport beoefenen en laat het plezier niet stoppen. Bij ons beleef je een kinderfeestje op maat, afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Onze unieke sportieve activiteiten, zoals Bubbelbal, Archery Tag en Lasergamen, zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Archery Tag is een combinatie tussen paintballen en trefbal, waarbij jij en je vriendjes en vriendinnetjes met pijl en boog tegen elkaar strijden. Met de beschermende maskers op, wordt het spel nog spannender.

Bij Bubbelbal daag je jezelf en je vrienden en vriendinnen uit in een wereld vol strijd en avontuur. Ga de strijd aan met elkaar en wie weet kom je als sterkste uit de ring, of maak een prachtige koprol. En bij het afsluitende potje bubbelbal voetbal, komen al jullie skills samen.

Lasergamen is een uitdaging voor jou en je vriendjes, wie is de beste schutter?. Ga de strijd aan met elkaar, schuil achter de obstakels en laat jouw pistool schieten. Wie weet kom jij als winnaar uit de bus!

Ons sportieve kinderfeestje zijn de perfecte manier voor onvergetelijke dag vol plezier en uitdagingen. Laat jij en je vriendjes en vriendinnetjes zichzelf uitdagen en schrijf je nu in voor ons unieke kinderfeestje!

Het sportieve kinderfeestje kan worden gegeven op een binnen- of buitenlocatie. Het feestje staat altijd onder begeleiding van een sport- en beweegprofessional om de kinderen op een plezierige en veilige manier te begeleiden.

Actie Altijd Feest -  Elk 10e Feestje vieren we met een Gratis Feestje voor kinderen in armoede!
Wij geloven in feestvieren met een doel. Voor elk 10e geboekte feestje vieren we door een gratis feestje weg te geven aan kinderen die daar geen financiële mogelijkheid toe hebben. Samen maken we van elk feestje een actie voor vreugde en gelijkheid

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

€ 12,50 per kind (incl. BTW)
Exclusief reiskosten
8 tot 30 kinderen
Vanaf 1 uur
Binnen of buiten
Wij komen op locatie in Nederland

Gemiddeld een 9,4 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
8,0 Prijs/kwaliteit

Aanrader

Rules heeft vanuit zichzelf de gave om aan te voelen wat kinderen werkelijk nodig hebben. Zijn methode bij B-Better is zeer vernieuwend en een werkelijke aanrader.

Door: Maarten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01