tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Ervaar HADO - Next level VR trefbal in hartje Eindhoven

Wat ga je doen?

Wil je samen met je vrienden, familie of collega’s iets sportiefs en unieks ervaren dat niemand nog heeft gedaan? Boek dan HADO in Eindhoven en ervaar de toekomst van sport. 

Wat is HADO precies? HADO (afgeleid van Hadouken van het klassieke Street Fighter uit de jaren ‘80 en ‘90, met als betekenis ‘energiegolf’) is een Japanse uitvinding die de wereld in rap tempo verovert. Sinds kort ook te beleven in Nederland, dus wees er als een van de eerste bij.

HADO is ‘s wereld eerste technosport waarbij sport en gaming worden gecombineerd. Denk aan trefbal 2.0, of zelfs 3.0, waarbij fysieke inspanning begeleid wordt met Augmented Reality headsets die jou in staat stellen virtuele energieballen op je tegenstander af te vuren.  Je hoeft je dan geen zorgen te maken dat je misselijk wordt: in tegenstelling tot VR waarbij dat wél mogelijk is omdat je in een volledig andere wereld wordt gedompeld, zie je bij HADO nog wel je werkelijke omgeving met een extra geprojecteerde laag via de AR headset.

Digitale trefbal dus, zonder blauwe plekken of balangst, maar mét technische snufjes. Denk daarbij niet alleen aan energieballen, maar ook aan futuristische schilden waarachter je je kan verschalken. Er is nog meer. Ken voorafgaand aan een potje punten toe aan verschillende vaardigheden: balsnelheid, balgrootte, oplaadsnelheid en het aantal schilden, en kies zo de tactiek die het beste bij jou of je team past.

Geen zorgen, de regels zijn eenvoudig. Bij aankomst zullen onze professionele HADO-instructeurs je voorzien van tekst en uitleg en al vrij snel kan je zelf van start.   

Je speelt in teams van 3 tegen 3, waarbij een potje ‘maar’ 80 seconden duurt. Dat lijkt kort, maar wacht maar tot je een paar potjes achter elkaar hebt gespeeld en het zweet op je voorhoofd parelt. Kort, maar intensief en ook explosief dus. Ideaal dus ook voor grotere groepen waarbij teams elkaar beurtelings kunnen afwisselen, eventueel in competitieverband. 

Hartstikke leuk om zelf te spelen, maar minstens net zo leuk om vanuit de zijlijn - met een hapje en drankje - naar te kijken en dat maakt Hado ook zo uniek. Middels zorgvuldig uitgekozen licht, geluid, entertainment en catering belooft dit een onvergetelijke ervaring te worden. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, vriendenweekend, bedrijfsuitje of familiedag.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 22,50 tot € 29,50 per persoon (incl. BTW)
6 tot 70 personen
Vanaf 1 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01