tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

DIY Plug and Play Experience - Op elke gewenste locatie en ieder tijdstip

Wat ga je doen?

De Plug and Play Experience is een experience die volledig zelfstandig is in te zetten op elk gewenst moment, locatie of tijdstip. Alle instructies en benodigdheden zijn aanwezig in de pakketten die worden toegestuurd naar een door jullie gekozen locatie. Het spel is te spelen in 1 grote ruimte, in losse ruimtes of op verschillende locaties tegelijkertijd. Per team is 1 laptop, tablet of telefoon met internetverbinding voor nodig. 

Per team van 4/5 personen gaat men de strijd aan om met elkaar zoveel mogelijk punten te scoren binnen de tijd. Elk team ontvangt 1 box met attributen, kaartjes en opdrachten + unieke inlogcode. Na het inloggen start het spel en de website helpt je verder. Attributten en kaartjes in de box maken de opdrachten compleet en moeten op creatieve wijze met elkaar én met de website verbonden worden. Er komen allerlei verschillende thema's aan bod. Naast een goede samenwerking spelen kennis, inzicht en creativiteit een grote rol. Aan het einde van het spel is het team met de meest behaalde punten de winnaar! Hoe meer teams hoe spannender de competitie! 

Deze activiteit is in meerdere talen beschikbaar, waaronder Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans. Daarnaast zijn er tal van opties om maatwerk toe tevoegen in het spel om zo de activiteit echt op het bedrijf en het gewenste thema te richten. Ook wordt hierin de huisttijl van de opdrachtgever in meegenomen. 

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 17,55 tot € 23,60 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 5 personen
Ongeveer 1 uur
Pakketten worden in heel Nederland verstuurd
Goed om te weten:
  • Op eigen gelegenheid te spelen
Binnen
Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01