tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Maak je eigen kerst lipdub of videoclip - Mogelijk in heel Nederland

Wat ga je doen?

Teambuilding, promotie or just for fun...maak samen met ons een professionele lipdup/videoclip op jullie favoriete kerstnummer.

Voor een eindresultaat met de 'WOW-factor', want daar gaan we tenslotte voor, zal er nauw moeten worden samengewerkt. Door jullie zelf maar vanzelfsprekend wel onder begeleiding van onze ervaren en professionele cameracrew. Het nummer maar ook de locatie kan zelf worden uitgekozen, bijvoorbeeld jullie eigen locatie, een goede promotie voor het bedrijf, school etc. Tip...spreek gezamenlijk een kerstwens uit voor de camera, de clip met kerstwens kan dan bijvoorbeeld worden geplaatst op de website.

Samen playbacken of meezingen, acteren, verkleden, de kerstmutsen, attributen en zelfs ‘sneeuw’, dat levert ongetwijfeld plezier en leuk beeldmateriaal op. Dit beeldmateriaal wordt in de studio gemonteerd en het geluid wordt dan ook vervangen door die van het originele nummer. Voor elke deelnemer wordt de lipdub op dvd gezet en tijdens een fotoshoot wordt er een toepasselijke kerstfoto gemaakt voor de hoes. De lipdub wordt tevens digitaal toegestuurd zodat deze dus eventueel in een optimale beeldkwaliteit kan worden geplaatst.

Ho Ho Ho Santa Claus is coming to???

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 15,- tot € 40,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 8 personen
3 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01