tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check load arrow head euro kids time weather home pictures2 flame

Kinderfeestje Survival en Natuurverdieping bij jou op locatie

Wat ga je doen?

Op een leuke en speelse wijze in aanraking komen met survivalen in de natuur? Hier kan dat! De lessen staan allemaal in teken van connecten met de natuur door middel van spelen en bushcraft activiteiten. Denk hierbij aan vuur maken met een magnesium stick, waterdichte survival onderkomens bouwen, koken of broodjes bakken boven het vuur en het zoeken van diersporen. De spelletjes brengen de kinderen op een spelende manier in contact met de natuur zodat ze er op een andere manier naar gaan kijken!

Wil je vuur maken dan is dit alleen mogelijk op privé terrein of in overeenstemming met de eigenaar van het terrein waar je de activiteiten wilt houden. Oefenen met de magnesiumstick is vaak wel mogelijk. De kosten bedragen per uur € 40,00. De minimale tijd voor een kinderfeestje op afstand is twee uur. Ingrediënten voor een eventueel gekookte maaltijd boven het vuur worden in overleg doorgerekend.

Voor mensen die zelf een grote tuin hebben of een mooi bos in de buurt, is het ook mogelijk om bij jouw op locatie te komen. Wij rijden tot een straal van 100 kilometer van ons kantoor in Dwingeloo. De regio's Groningen, Friesland, Twente en Overijssel vallen veelal binnen deze afstand. Neem bij twijfel vooral contact op. Wij rekenen een half uur voorrij kosten per uur reistijd en 0,25 cent per kilometer. Vanwege de CO2 belasting op het milieu sponsoren wij elke maand een boom via Community Carbon Trees Costa Rica.

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

Vanaf € 90,- per kinderfeestje (incl. BTW)
4 tot 15 kinderen
2 tot 3 uur
Buiten
Wij komen op locatie in Noord Nederland
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01