tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro kids time weather info home pictures2 flame

Kids Trails - De ultieme speurtocht voor kinderen in jouw eigen wijk

Wat ga je doen?

Klaar voor een avontuurlijke ontdekkingsreis? Kids Trails is hier om de woonwijk te transformeren in een speeltuin van opwinding en plezier voor jouw kinderen!

Speurtocht in jouw eigen wijk

Kids Trails is ontworpen voor kinderen, en het is speciaal gemaakt om gespeeld te worden in jouw eigen vertrouwde buurt. Het is de perfecte manier om de kids naar buiten te krijgen en biedt een onvergetelijke ervaring.

Kinderen in actie

Bij Kids Trails vormen de kinderen kleine teams en gaan ze op een digitale speurtocht door hun eigen buurt. Gewapend met hun mobiele apparaten wachten grappige zoekopdrachten, raadsels en gekke vragen op hen om ontdekt te worden. Ze spelen in teams en strijden tegen elkaar in een epische woonwijk-slag. Het team dat de meeste punten scoort, wint de felbegeerde titel van Speurkampioen!

Ouders, jullie zijn de heldhaftige spelleiders

Ouders, dit is jullie moment om te schitteren! Jullie nemen de rol aan van de spelleider en hebben de controle over het avontuur. Bepaal hoe lang de kinderen kunnen spelen en houd een oogje in het zeil door te zien waar ze zijn en berichten naar hen te sturen.

Geschikt voor leeftijden 6 tot 12

Kids Trails is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar (met begeleiding) en ouder, tot ongeveer 12 jaar. Het is een fantastische manier om actief te zijn en buiten te spelen terwijl je je woonwijk op een heel nieuwe manier verkent.

Boek deze onvergetelijke speurtocht en haal het avontuur naar je toe! 

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

€ 49,- per kinderfeestje (incl. BTW)
Inclusief verzendkosten
4 tot 15 kinderen
Ongeveer 2,5 uur
Buiten
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Exclusief begeleiding

Gemiddeld een 9,0 uit 3 beoordelingen

9,4 Beleving
8,0 Begeleiding
9,4 Prijs/kwaliteit

De meiden vonden het geweldig!

Kids Trail gedaan als onderdeel van het kinderfeestje van mijn 10-jarige dochter. Gespeeld in 3 teams. De meiden vonden het geweldig en ik heb ook genoten van de originele foto's die ze stuurden. Helaas hebben we het iets eerder moeten afbreken i.v.m. het eten. Iedereen was dus enorm enthousiast!

Door: Monique

Superleuk feestje gehad

Superleuk feestje gehad voor onze dochter van 11 jaar. Ze hebben er bijna 2 uur over gedaan. Leuke opdrachten, met erg leuke foto’s als resultaat. Je kan goed volgen waar ze zijn. Echt een aanrader.

Door: Ellen
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01