tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Handgemaakt vakmanschap - Workshop leren portemonnee en etui

Wat ga je doen?

Ontdek de kunst van het leerambacht in onze creatieve workshop in Dordrecht en Zierikzee. Tijdens deze unieke ervaring krijg je de mogelijkheid om een prachtige leren portemonnee of een veelzijdig etui/make-up tasje te maken, allemaal vervaardigd van plantaardig gelooid leer.

Bij de portemonnee kun je kiezen uit drie modellen en ga je aan de slag met het creëren van een portemonnee die perfect bij jou past. Het gebruik van duurzaam tuigleer zorgt ervoor dat je portemonnee een leven lang meegaat en met de tijd alleen maar mooier wordt door het natuurlijke patina dat ontstaat. Je hebt de vrijheid om te kiezen of je alleen pasjes wilt bewaren of ook losgeld wilt opbergen. Alles is mogelijk!

Voor het etui bieden we eveneens drie modellen aan, ideaal als compact make-up tasje voor in je handtas. We werken met hetzelfde hoogwaardige, plantaardig gelooide leer dat niet alleen lang meegaat, maar ook prachtig veroudert met de tijd. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren om jouw persoonlijke stijl te weerspiegelen.

Ons programma begint met een warm welkom en een kopje koffie/thee. Vervolgens geven we je een duidelijke uitleg van de werkwijze en patronen, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt. Je hebt de mogelijkheid om het leer uit te kiezen en vervolgens te snijden/knippen en alle leerdelen te monteren, inclusief de optie om holnieten en/of drukknopen toe te voegen.

Bij deze workshop is alles inbegrepen: het leer, het gebruik van alle benodigde gereedschappen en natuurlijk onbeperkt koffie/thee en water om je energiek en gehydrateerd te houden.

Of je nu met een groep wilt deelnemen of individueel wilt aansluiten, we bieden verschillende mogelijkheden. Voor groepen vanaf 5 personen kun je een exclusieve workshop boeken op onze locaties in Dordrecht en Zierikzee, op een dag naar keuze. Als je alleen wilt komen kun je aansluiten bij onze inloopworkshops.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 39,- per persoon (incl. BTW)
1 tot 30 personen
1,5 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief koffie en/of thee
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01