tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

(H)eerlijke bonbonworkshop in Hilversum

Wat ga je doen?

Roomtruffels, marsepein, gezouten caramel of rocky road. Heerlijkheden waar je je vingers bij opeet. En nu kom je erachter hoeveel aandacht en liefde het nodig heeft om deze heerlijke bonbons tot een lekker einde te brengen. Want liefde voor chocolade: je wordt er letterlijk in ondergedompeld! 

Zo vlak bij het station dat je kunt kruipen. Een gezellige plek waar je samen met je team of vrienden bonbons kunt maken. 
De groepen zijn klein, de hoeveelheid chocolade is NIET klein.. 

Je wordt welkom geheten met koffie/thee en een proeverij. Maar we gaan vooral zo snel mogelijk aan de slag. Schort voor en vullingen maken. Van te voren hebben we een idee van de mogelijkheden: welke vullingen hebben de voorkeur. En dan gaat het echte werk beginnen: Chocolade terugkoelen met spatels in de hand, een race tegen de klok, maar zonder stress. En als de bonbons in de koeling zitten is het tijd om even op adem te komen, bij te kletsen, voor we alle prachtige creaties in gaan pakken. Zeker weten dat het thuisfront ook blij is met deze workshop. En dat je de rest van de week even genoeg chocolade gegeten hebt.

We hebben een workshop van 2,5 uur, waarin we tijd hebben voor de wat mooiere vullingen (als roomtruffels) en een verkorte versie die ook te boeken is vanaf 10 personen. Deze duurt 1,5 uur en is € 35 p.p.

De bonbonworkshop wordt door bedrijven en families vaak in een pakket geboekt: Eerst lekker bonbons maken, dan een mooie historische wandeling van een uur door Hilversum en afsluiten met een uitgebreide kookworkshop met diverse thema's naar keuze. Vraag naar de opties!

Ps; er is een kleine parkeerplaats beschikbaar. En dat midden in het centrum!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 35,- tot € 45,- per persoon (incl. BTW)
8 tot 14 personen
1,5 tot 2,5 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01