tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Dinerspel de Italiaanse bruiloft

Wat ga je doen?

De Italiaanse Bruiloft, een dinerspel vol passie, plezier en op het scherpst van de snede. Een feestelijke bijeenkomst waar jullie een nieuwe Godfather of Godmother gaan kiezen. Verdeeld over allerlei maffia families, zoals de Botticelli, de Corleone, de Valentie, verzinnen jullie intriges en strategieën om te winnen van de andere families.

Elke familie wordt verleid en op een plezierige manier uitgedaagd om te schitteren, te verleiden, spioneren, coalities te sluiten en misschien hier en daar iemand door de aanwezige huurmoordenaar ‘om zeep’ te helpen. Wie is jullie favoriete kandidaat? Een feest dat onze spelbegeleiders in goede banen weten te leiden en waar je het grootste plezier aan zult beleven, waarbij het zaak is dat het natuurlijk niet uit de hand loopt.

Welke plannetjes zullen worden gesmeed, wie moet er omgelegd worden en met wie sluit je een coalitie? Nadat de maffia battle voorbij is en de nieuwe Godfather bekend wordt, barst het feest pas echt goed los.

De Italiaanse bruiloft is superleuk als familie-uitje, groepsuitje of bedrijfsuitje. Een dinerspel met wel een heel bijzonder tintje.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 24,50 per persoon (incl. BTW)
30 tot 200 personen
2 tot 5 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands, Engels, Duits en Frans
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01