tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

De ontvoering – Interactief bedrijfsuitje

Wat ga je doen?

Een onbezorgd bedrijfsuitje of personeelsuitje? Vergeet het maar! Jullie eigen directeur of directrice is ontvoerd en jullie moeten zoveel mogelijk losgeld verzamelen om hem vrij te kopen. Het afleggen van een challenge parcours, scherp schieten, een reconstructie video maken, een geheime aanwijzing zoeken of een sporenonderzoek doen. Je kunt het zo gek niet bedenken tijdens deze citygame. Om de vragen, foto en video opdrachten goed uit te voeren en zoveel mogelijk losgeld verzamelen lukt alleen door goede samenwerking, creativiteit en loyaliteit. Hier krijgen jullie 2 uur de tijd voor. Maar willen jullie de directeur eigenlijk wel terug? 

Van tevoren wordt er een ontvoering-video opgenomen met de directeur! Deze videoboodschap wordt op de dag zelf, met een hoop bombarie, binnengebracht door de ontvoerders.  Dat maakt dit bedrijfsuitje tot een echte beleving waar nog lang over zal worden nagepraat.

Het speelveld van deze citygame is de binnenstad, jullie krijgen op de iPad een actuele kaart van de omgeving te zien, waarop talloze icoontjes staan waar de verschillende opdrachten moeten worden uitgevoerd. Tevens kunnen jullie (grappige/irritante/saboterende) gadgets en tekstberichten naar elkaar versturen. Jullie kiezen, in overleg met elkaar, welke opdrachten gedaan óf overgeslagen worden! Want de ene opdracht is de ander niet! Er zijn makkelijke tot zeer lastige opdrachten te vinden, deze worden verschillend beloond! En meer opdrachten betekent meer losgeld en punten voor jullie team!

De verschillende opdrachten zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Het uitvoeren van foto- & video opdrachten
  • Het beantwoorden van vragen
  • Het vinden van hints en gadgets

‘’De ontvoering’’ is als bedrijfsuitje te boeken in alle grote steden in Nederland. Teambuilding van Amsterdam tot Utrecht en van Leeuwarden tot aan Den Bosch.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 45,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 25 personen
2 tot 2,5 uur
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Italiaans
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01