tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

De beruchte strand duinen dropping – Meeslepend en interactief bedrijfsuitje

Wat ga je doen?

De Duindropping is een avontuurlijk en spectaculair teamuitje of bedrijfsuitje in de duinen en op het strand aan de Nederlandse kust. Dit onvergetelijke personeelsuitje staat in het teken van competitie, creativiteit, teambuilding, strategie, leiderschap en vooral veel plezier. Alle ingrediënten voor een perfecte teambuilding activiteit.

Ben jij avontuurlijk ingesteld? En ben jij een strategische leider die samen met je team de geheimtaal ontraadselt en op tactische wijze de uitdagende raadsels oplost om zo het enigma te kraken? Dan is dit het ideale bedrijfsuitje voor jullie!

Tijdens de Duindropping zijn jullie codekrakers, die als opdracht hebben om de cryptische raadsels op te lossen en een invasie te voorkomen. Ieder team moet een eigen strategie bepalen, om als eerste de meeste punten te verdienen en de andere teams te slim af te zijn, pas daarbij op voor de tegenstanders! Gewapend met een iPad, maken jullie mijnen onschadelijk door raadsels op te lossen.

Voor de Duindropping krijgt elk team een iPad. Op deze iPad zie je een kaart van het spelgebied, waarin je de verschillende opdrachten uitvoert. Je kunt op de iPad chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en de verschillende raadsels oplossen om de code te kraken en de tegenstanders de baas te zijn.

Voor de Duindropping wordt de groep verdeeld in teams van 5-8 deelnemers en elk team krijgt een iPad. Op deze iPad zie je een kaart van het spelgebied, waarin je de verschillende vragen, foto- en video opdrachten moet uitvoeren. Je kan op de iPad navigeren, chatten met de andere teams, een live scorebord bijhouden en de verschillende raadsels oplossen om de code te kraken en de tegenstanders de baas te zijn. 

Met elke voltooide opdracht komen jullie dichterbij de oplossing om als eerste geheime code te raden en zo de vijand en de andere teams een stap voor te zijn. Wanneer de aanwijzingen verzameld zijn, strijden alle teams tegen elkaar in een zinderend eindspel. Het snelste team mag beginnen, maar let op; één fout en de beurt gaat naar het volgende team. Is jouw team in staat onder zware druk te blijven presteren en de oorlog te winnen? 

Deze bijzondere teambuilding in de duinen en op het stand zijn te boeken in Hoek van Holland, Soester Duinen, IJmuiden en de Veluwe.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 34,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 25 personen
1,5 tot 2 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Italiaans
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01