tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Creëer de mooiste sieraden tijdens deze workshop - Wij komen op locatie

Wat ga je doen?

Mooie en kleurrijke sieraden maken, lekker vanaf je eigen locatie? Met deze workshop kan dat! Je krijgt een set van 4 sieraden. Je kan kiezen uit oorbellen, arm- (enkel-) band, hanger voor een ketting en een ring. Alle combinaties zijn mogelijk. Met een speciale techniek gaan we aan de slag en de kleurtjes bepaal jezelf.

Als je net nieuwe kleren hebt gekocht maak er dan je eigen passende Sieradenset bij. Houdt wel rekening met de droogtijd. Het kan een paar dagen duren voordat je sieraden droog zijn. Als ze droog zijn dan kan je ze naar mij opsturen. Ik behandel ze met een speciale laag zodat ze waterafstotend worden en tegen een stootje kunnen. Daarna stuur ik ze weer terug. De verzendkosten zijn wel voor jouw rekening. Dit is meestal maar een paar euro. Het fijne aan een workshop aan huis is dat ik alles mee neem wat we nodig hebben om er een geslaagde workshop van te maken. Het enige wat je zelf moet regelen is een tafel en stoelen om aan te zitten. Mocht dit niet lukken, dan kan ik ook dit zelf meenemen. Oftewel volledige ontzorging.

Volledig ontzorgen en er een fantastische workshop van maken, dat is mijn doel. Voor jou en jouw familie, vriend(innen)groep, moeder/dochter, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of…….. noem maar op!
Er is ook een mogelijkheid om tegen bijbetaling van € 4,00 een wijntje inclusief knabbeltje te bestellen.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 38,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 8 personen
Ongeveer 2,5 uur
Wij komen op locatie in Brabant, Limburg en Zeeland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands, Engels en Duits
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01